Goga Sekulić
Alo! / Rajko Ristić
Goga Sekulić

Miloš Rafailović/E-stock

Goga Sekulić, Foto: Miloš Rafailović/E-stock

U razgovoru za „Alo!“ Goga je otkrila koliko ju je rođenje sina promenilo. 

PROČITAJTE JOŠ:

Saša Matić

Rajko Ristić/Alo!

Saša Matić, Foto: Rajko Ristić/Alo!
Goga Sekulić

Miloš Rafailović/E-stock

Goga Sekulić, Foto: Miloš Rafailović/E-stock

- Prava sam crnogorska majka. Svi me zezaju da stalno i jedino o sinu pričam, da uvek počinjem rečenicu sa: „Moj sin i ja...“. Ko zna kakva ću svekrva da budem. Teško će mi ugoditi bilo koja - rekla je kroz smeh pevačica i dodala da od kada je postala majka, nema vremena nizašta.

Sandra Afrika se vratila bivšem!

Pevačica Sandra Afrika, koja je nedavno raskinula vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, vratila se bivšem sa kojim je bila u vezi više od deset godina. Naime, Mikiša je ujedno i Sandrin menadžer, a na proslavu krštenja Goginog sina odabrala je da joj bude partner i pratilac.

- Svi se uklapamo prema bebi i ako treba s nekim da se vidim, zamolim ga da dođe u kafić blizu moje zgrade kako bih mogla da izađem sa sinom - kaže Goga. O proširenju porodice pak, kako kaže, ne razmišlja. 

- Trenutno mi je bitan samo sin. Želim da mu se posvetim što više. Ja bih volela da imam petoro dece i to sam oduvek govorila, ali mislim da treba da se posvetim sada samo njemu, pa ćemo videti da li će u budućnosti dobiti brata ili sestru - kaže Goga za „Alo!“.

- Ajkula, Šarić i Bojović su Gogini kumovi i maltene članovi porodice. Među njima vlada ogromno poštovanje, a druže se već godinama - rekao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici i otkrio da su gotovo sve zvanice malom Vasiliju poklonile kovertu s novcem.

PREPORUČUJEMO I:

Svadba

printscreen

Svadba , Foto: printscreen