Goga Sekulić
Rajko Ristić/Alo!
Goga Sekulić

Rajko Ristić/Alo!

Goga Sekulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Goga Sekulić kao i mnogi pevači našla se u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa, budući da joj je onemogućeno da nastupa, te je, kako kaže, našla rešenje za svoj problem i problem svojih kolega.

- Najbolje je dok ne počnemo da radimo da nam se obustave računi, da ne plaćamo ni struju, ni vodu, ni infostan, pa kad krenemo da radimo onda da nastavimo - rekla je Goga u emisiji "Exkluziv", koja skoro godinu dana nije nastupala i nema primanja.

Podsetimo, i mnoge kolege Goge Sekulić priznale su da se suočavaju sa finansijskim problemima, a o tome je javno govorila pevačica Mina Kostić.

Mina Kostić

E-Stock/Časlav Vukojičić

Mina Kostić, Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara?! - rekla je za "Star" ranije pevačica.

- Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa Jutjuba, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i ćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše - dodala je.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

25.02.2021 18:29

Sram te bre bilo - sta da neplacas ? A sirotinja placa ! Imas muza u Cirihu i uvek si se hvalila kako luksuzno zivite - sta je sada ? Da sam na tvom mestu udavila bih se u go...ma - bruko jedna !