Goga Sekulić
Printscreen/Instagram
Goga Sekulić

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Svi znaju privatno da sam bez šminke. Tako se najbolje osećam, a kada se šminkam, tu ima par sminkera koje ja volim. Ne mogu sada da se pojavim u jutarnjem programu sa kilo šminke, kao kada je snimanje spota ili nešto - rekla je Goga.

Goga se osvrnula i na početak svoje karijere, a zatim uporedila to vreme, sa današnjim događajima na estradi.

Goga Sekulić

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

U moje vreme, kada se kretalo, poštovali su se saradnici. Sada se zaboravilo dosta toga ko je šta za koga učinio. Nekako pratimo dešavanja i živimo kako se nameće. Borba, borba - pričala je Goga.

Poznato je da je Goga Sekulić odličan vozač, što je i pokazala jednom prilikom, a sada je priznala i šta joj to predstavlja najveće probleme u saobraćaju.

Sve više je vozača, a sve manje parkinga. Treće oko... Za sada me nisu snimili, ali je mnogo teško kada je majka sama i sa detetom treba da iznese kolica. Tako da, sa nama je film od ranog jutra. Budem malo i bezobrazna, ko god da je u pitanju, ali prvo se zaključam - dodala je pevačica.

Goga Sekulić

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Pevačica je u nastavku pričala i o svom suprugu Urošu Domanoviću, kao i o njihovom sinu. Zanimljivo je i da je Goga istakla kako je iz razgovora sa drugaricama, zaključila da su danas mnoge s zauzetim momcima.

- Mi smo se pre igrali, trčali, imali po nekoliko aktivnosti. Ja sam išla na glumu, sestra na rukomet, boks... Moj sin kada vidi reklame nema veće sreće od toga. Vodim ga što više po parkovima, gledam da što više šetamo- dodala je Sekulićeva.

- Ja sam rekla da se sve brzo dešava. 10 žena na jednog muškarca. Ulaze u avanture sa zauzetim muškarcima. Pričam sa devojkama koje se žale da ne mogu da imaju ozbiljnu vezu. Žao mi je, svakog čega svoja sudbina - pričala je Goga.

PROČITAJTE JOŠ: