Goga Sekulić
Alo!/M.Jošida
Goga Sekulić

Promo

Goga Sekulić , Foto: Promo

Folk pevačica Goga Sekulić u intervju za VIP magazin odgovarala je na pitanja o partneru, društvenim mrežama i rijalitiju.

Koliko ti je kao javnoj ličnosti teško da održiš ljubavnu vezu? Da li je tvoj partner Uroš ljubomoran?
- Sve zavisi od toga kako se postavite. Bilo da ste javna ličnost ili ne, ljubavna veza oduvek je bila stvar poverenja i dogovora. Ulazak u vezu sa poznatom osobom nosi određene stvari, to niko ne može da ospori, ali brzo se vidi da li se radi o nekome ko sa tim može da se nosi. Što se ljubomore tiče, oboje smo ljubomorni, ali onoliko koliko treba. Možda sam ja malo više, ali sam i tu ljubomoru sredila zahvaljujući njemu. Partner mora da bude taj koji će delima da pokaže da druga strana nema potrebe da brine. Dok god je tako, biću srećna.

Čini se da ste vas dvoje potpuno različiti. Da li je bilo teško naći zlatnu sredinu?
- Uroš zna svaki moj pokret i ja znam njegov. Dečko svakodnevno trenira i njemu je život karijera. Svake nedelje je na nekom takmičenju, prvak je Evrope i sveta. Srećna sam i ponosna što je okupiran time. On me podržava u svemu, ali kada se radi o mom poslu, promocijama, događajima, rekao mi je da će ići sa mnom samo kada mi je važno. Ne želi da se gura tamo gde je moj posao i potpuno je u pravu. Idem i ja na neka njegova takmičenja, bude mi lepo, zaista, ali čekanje i sve što taj sport prati njima je zanimljivo, a meni možda nije. Ne smetamo jedno drugom i dogovorili smo se da idem sa njim kada se radi o nekim daljim destinacijama gde ja mogu da se sunčam dok on trenira.

Goga Sekulić

Privatna arhiva

Goga Sekulić, Foto: Privatna arhiva

Da li pratiš rijalitije?
- Kada sam u Cirihu, ne stižem da gledam, Uroš i ja imamo te švajcarske i strane kanale. Rijalitije ispratim na portalima. Nisam od onih koji se foliraju i govore da ne prate. Primorana sam kada uđem na sajt da ispratim i to, na portalima su sve te rijaliti vesti. Uđem, pročitam kada mi je nešto zanimljivo i to je sve. Međutim, rijalitiji su izgubili smisao i dosta se razlikuju od rijalitija koji su se prvi pojavili. Pređene su sve granice i sve je postalo bljutavo i jadno. Gotovo da niko nema meru i sve što vidimo su razvrat i blud. Velika je kriza i to je najjeftinija zabava za narod.