Saša Popović, Ana Nikolić
Alo!
Saša Popović

Screenshoot Youtube

Saša Popović, Foto: Screenshoot Youtube

Kako prenosi Svet, Saša Popović i Zorica Brunclik su se pomirili nakon što nisu govorili nekoliko godina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Podsetimo, folkerka je čak godinama bila deo žirija "Zvezda Granda", ali je u jednom momentu prešla u konkuretnske "Pinkove zvezde".

Kako prenosi Svet, kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu je bilo to što je Zorici navodno zasmetalo to što je prilog o njenom koncertu bio znatno kraći od onog o snimcima Ane Nikolić sa plaže.

Zorica Brunclik

Rajko Ristić/Alo!

Zorica Brunclik, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nijedno od njih dvoje nikada nije potvrdilo niti demantovalo ove navode, ali, kako prenosi spomenuti nedeljnik, Brunclikova i Popović su se sastali, izmirili i napravili novi poslovni dogovor.

Popović otkrio šta se sve dešava iza kulisa Zvezda Granda! Šerifovićka besna napušta emisiju, a tek da čujete šta Karleuša radi!

Saša Popović, direktor „Granda", duže od decenije nalazi se na čelu najpoznatijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda", a u razgovoru za VIP otvoreno je priznao šta misli o članovima žirija, estradi, pevačima koji su ga napustili i prešli u suprotne tabore.

Kako se navodi, vlasnica hita "Kada bi me pitali" biće ponovo deo žirija "Zvezda Granda", budući da Saša planira da, pored standardnog žirija, uvede i regionalni, a Zorica bi trebalo da bude predstavnica Srbije.

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar