Prostitutka, seks, prostitucija
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ:

- On je bio bogat i moćan a one - deca, tek stasale devojke uglavnom iz siromašnih porodica. Na toj raskrsnici života, mnoge su krenule u pogrešnom smeru, i psihički potčinjene nisu smele nikome da kažu šta rade u toj čuvenoj crvenoj sobi, znalo se da sledi metak u čelo ako progovore - ističe naš izvor i dodaje da su se devojke nevoljno potčinjavale rukama tog nemilosrdnog muškarca.

Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje

Profimedia

Foto: Profimedia

Iako žena, ona u sebi nije imala nikakvu ljudsku vrednost niti saosećajnost, nije je zanimala patnja tih devojka. Mislila je samo na profit. I jeste zaradila mnogo. Od nekih je napravila profesionalne kur*e, od drugih, psihičke bolesnike, a neke je uspela i da uda.

- A na sva zvona je isticala duhovnost... Bezdušna žena. Zato je mnogima bilo teško da poveruju da je podvodila devojke. Uglavnom su to bile manekenke, foto-modeli, ali i obične devojke, jedino je bilo važno da budu lepuškaste. Ona je im sve obezebđivala: tretmane, frizera, lekarske preglede, odmore, garderobu... - otkriva naš sagovornik i dodaje kako ih je uvlačila u zamku.

- Ona bi im prilikom upoznavanja obećavala blistavu manekensku karijeru, navodno sve legalno i profesionalno. Kada bi saznala lične podatke o njima, pa čak upoznala i njihovu porodicu onda je uz pomoć svojih saradnika, psihologa koji bi pripremili teren, lako je uspevala da ih ubedi i uceni da nastave sa poslom, onako kako njoj odgovara, da se bave prostitucijom - objašnjava naš izvor.

Seks, prevara, grupnjak, domino

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Komentari (5)

Cana

17.04.2019 10:06

Pa kako se zovu gospodja i gospodin ?

nina

17.04.2019 11:22

ime ili bar inicijali? mada slutim o kome se radi...a ko je g-din biznismen?

NikolaV

17.04.2019 12:07

A ona i on su?

ss

17.04.2019 12:11

Ako je sve ovo tacno..zasto se krije ime te zene??? Cemu price ako ona i dalje moze da zloupotrebljava tu decu???

glupavo

17.04.2019 12:42

Ako imate dokaze napisite imena i prezimena to bi trebalo da se objavi kao i imena iz laptopa doticnog makroa iz šapca a ne inicijale glumica voditeljka i pevacica obelodanite sve cela Srbija to ceka da vidi koje su se sa siptarima za pare