Goca Tržan
Screenshot
Goca Tržan

Screenshot

Goca Tržan, Foto: Screenshot

Grupa "Tap 011", jedna od najpopularnijih bendova 90-ih, koju su činili Goca Tržan, Ivana Peters, Đorđe Pajović, Milan Bojanić i Petar Stupar, otrkili su tajnu iz zenita slave kada su u Bosni i Hercegovini jedva izvukli izvukli živu glavu!

- Dobili smo ponudu da pevamo u diskoteci u Banjaluci i to samo dva dana posle potpisivanja Dejtonskog sporazuma. Iako su nas svi ubeđivali da se stanje smiri, krenuli smo i od Beograda do Banjaluke putovali 15 sati! Putevi su bili izorani od tenkova, benzin smo kupovali po nekim dvorištima, u kombiju nam je crklo grejanje ali sve smo to nekako podneli - prisetila se Goca 16. decembra 1995.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Kad smo prolazili između Brčkog i Bijeljine, vozač nam je rekao da se sagnemo jer tu još uvek ima snajperista! Nismo mogli da verujemo šta se dešava, spustili smo glave i molili Boga da nam metak ne prosvira mozak - pričala je pevačica.

Darko Lazić ćerku nije video mesec dana! Kada čujete koga zove TATA , pućiće vam srce!

AUTOR: Svet/G.T. DATUM I VREME: 19.08.2019. 10:33 - 19.08.2019. 10:44 Ćerka Ane Sević i Darka Lazića otkako ne viđa oca misli da je njen tata Danijel Nedeljković, te ga tako i zove. Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo! „Darko ćerkicu nije video više od mesec dana, ali Ana se ne ljuti jer zna u kakvoj je situaciji.

 

Njen kolega iz benda Đole otkriva da su po dolasku u Banjaluku dobili otvorene pretnje.

„Tap 011“

instagram

„Tap 011“, Foto: instagram

- Vlasnik konkurentske diskoteke zvao je našeg menadžera i rekao da bolje da ne pevamo jer nećemo dobro proći. Mi smo se na to oglušili i na pola nastupa bačen je suzavac. Oko 2.000 ljudi se gušilo, nama su lile suze. Pobegli smo kod di-džeja u zastakljeni deo. Jedan dečko me je izvukao napolje i dao mi da stavim sneg na oči kako bi me manje pekle. Ma bio je strašan prizor, neki su pljuvali krv - prisetio se Đole.

Goca Tržan

Masanori Jošida/Alo!

Goca Tržan, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Uprkos svemu, osećala se neka sreća u publici jer su vojnici tada skidali uniforme, okončao se rat i zvanično počelo primirje. Mi smo i sutradan nastupili u tom klubu, koji prima 2.000 ljudi, a došlo je duplo više naroda! Pošto smo svirali dva dana, morali smo negde da prenoćimo i odlučimo se hotel "Bosna", gde pet godina nije radilo grejanje, niti je do tada bilo struje. Doneli su nam neke kvarcne peći, ali ništa ni pomoglo. Spavali smo obučeni, a probudili smo se sa injem u nosu! - ispričao je pevač nezaboravno iskustvo.

BONUS VIDEO:

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!