Goca Tržan u svom maniru odgovorila na žestoke prozivke i otkrila da li je ljubomorna na popularne Uraganke!
alo.rs
Goca Tržan
Goca Tržan, Foto: YouTube/Printscreen

- Da li sam ja rekla da to nije dobra pesma? Ja sam rekla da mi je prošla bila top, ne znam šta je problem što mi se ova ne sviđa. Ne znači to da te devojke nemaju šansu da pobede. One su preslatke, imaju energiju kao ja u tim godinama, samo što su bolje ribe. Sve objašnjavati zavišću i ljubomorom, govori o drugome, a ne o meni. Ne osećam zavist, to meni nije svojstveno, ali kada me neko pita za mišljenje, ja ću ti otvoreno reći. Imala sam problem i u zvezdicama, ja ne slušam domaću muziku, ne znam šta je problem? - rekla je Goca.

- "Bože one prokletnice zgodne, lepo igraju, pevaju, mlade su... Fuj!'' Mene to ne interesuje ljudi, niti me zanima koja sam u trendingu - zaključila je Tržanova u "Premijeri, vikend specijalu".

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Van Halen

15.03.2021 10:00

Najgore je kada neko umisli da je interesantan i poseban. Ova Goca Trzan, prava zenetina bukvalno nam se popela na vrh glave sa njenim zivotnim stavovima i pevanjem. Ajde bre idi setaj vise....... smucila sim mi se sa tim fake stavom ortaka i brata.... Fuj bre

Mišica

17.03.2021 00:00

Goca je carica! Definitivno. U pocetku sam bila veliki protivnik reality programa "Moj savršeni brak", a onda, vremenom, uvidjela sam da mi se dopada njen temperament, karakter, smatram da je vrlo iskrena što je po meni izuzetno pozitivna i poželjna osobina. Sve u svemu, prvi reality kojeg pratim (ne u potpunosti). Sve pohvale za Gocu uz opasku da bi mogla da smanji psovke i vulgarnosti u istom.