Goca Tržan
Alo/Rajko Ristić
Goca Tržan

Alo/Rajko Ristić

 Foto: Alo/Rajko Ristić

Goca za Informer kaže će se njen rijaliti zvati "Moj savršen brak" i da će se od septembra emitovati svakog dana od ponedeljka do subote. Pevačica će nedeljom voditi specijalnu emisiju, u kojoj će sa svojim gostima analizirati svađe sa mužem, kako se ponašaju u spavaćoj sobi, kako se snašla u kuhinji...

Goca Tržan i Raša Novaković

Foto: Alo!/Marko Metlaš

Foto: Foto: Alo!/Marko Metlaš

Nisam fabulozna

- Pristala sam da snimam svoj rijaliti, u kome ću se oprobati i kao voditelj. Mnogi misle da živim fabulozan život, ali pokazaću da sam zapravo samo jedna obična i normalna supruga i majka. Snimaćemo u mojoj kući, u teretani i na svim mestima koja posećujem u toku dana - priča Goca i dodaje da neće kopirati svetski slavnu starletu Kim Kardašijan, čija je cela porodica postala slavna zahvaljujući rijalitiju:

- Nećemo biti slični Kardašijanovima! Oni su multimilioneri, ne razmišljaju šta će da kuvaju i kako će da pospreme kuću. A ja nemam poslugu, radim sve kao prosečna domaćica. Ništa mi nije teško i sve umem da radim!

Ne odustaje od muzike

Pevačica tvrdi da u rijalitiju neće biti eksplicitnih scena:

- Neću pristati na to da snimaju se*s sa Rašom, ali će gledaoci moći da vide neke naše svađe iz spavaće sobe. Takođe, neće biti cenzura ni u mojim raspravama sa ćerkom, koja će, doduše, retko da se pojavljuje u rijalitiju. Kad sam u PMS-u, nas dve znamo da se baš pokačimo!

Goca priznaje da će joj tokom pandemije korone, kad nema nastupe, rijaliti popraviti finansijsku situaciju.

- Naravno da će mi projekat finansijski pomoći jer sada zbog korone nemam nastupe. Krpim kraj sa krajem, imam neke posliće sa strane - snimam videe za Jutjub, reklamiram kozmetiku i šminku... Ali neću odustati od muzike, imaću nastupe kad prođe pandemija korone. Biće para i od tezgi, sada samo treba da čuvamo zdravlje - završava priču Tržanka.

Goca Tržan

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Učestvovala u "Survajveru" 2010.

Goca već ima iskustva u rijalitijima, pre deset godina učestvovala je u "Survajveru":

- Kad smo stigli na Filipine, dobili smo rančeve u kojima su bili tri kupaća kostima, dve majice kratkih rukava, dva šortsa i neke papuče za pesak. Za 32 dana smršala sam oko 12 kilograma. Svakodnevno smo jeli samo pirinač.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

cecaaaa

28.07.2020 10:30

Ko ce to da gleda, njena rodbina i prijatelji! Koga je briga sra rade Goca i Raša? Tamo zavladao Ivan, neznam na koju TV ce biti ovo dvoje, pa dajte Kulice, Djoganija smo vec videliiii, smesno i zalosno...

Nina

28.07.2020 15:07

Goca Tržan, koja je pljuvala po bivšem mužu i toj formi TV programa, novac je čudo.