goca tržan
Printscreen/Youtube
goca tržan

Printscreen/Youtube

goca tržan, Foto: Printscreen/Youtube

Gocin nekadašnji muž i biološki otac ćerke Lene, Ivan Marinković, drugo dete dobio je sa Miljanom Kulić, učesnicom "Zadruge".

- Lena ne treba da razmišlja o Ivanovom sinu. Ona ima 13 i po godina. Tek kada bude punoletna moći će da se izjasni - rekla je Goca na ovu temu.

- Zasad ona ima Rašu i mene, i to je to. Lena ima stav, oštra je, izrazila je želju da bude advokat, ima jezičinu, prokletnica! (smeh) - dodala je ona za "Kurir".

Podsetimo, Goca je nedavno istakla kako njen suprug Raša Novaković doživljava Lenu kao svoju ćerku, kao i da Lena nikada ne pita za oca.

- Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju sa njim - kazala je ona.

Pročitajte još

Komentari (5)

ja

05.01.2021 08:21

ma sta ova vise lupa gluposti

ja

05.01.2021 09:35

tebi samo trebaju pare od njenog oca. Da dete vidja oca to ne.

šane

05.01.2021 14:15

upoznavanje beata i sestre nema ,, vreme,, ne odlucuju ni ,,mama ni Tata. jad i tuga od roditelja...

Nikola

05.01.2021 14:38

Čuvaj ti tvoju ćerku od tvoga Raše.

SvetlanaP

06.01.2021 11:50

Ova sto glumi sveticu bi da ispegla sve sto joj ne odgovara. Ivan Marinkovic nije nista gori od nje, naprotiv isti su samo sto ona glumi da nije to sto jeste. Ona ce da odluci o vaznim stvarima koje donosi zivot? Toliko je ogranicena da ne zna da nece. Zivotnim stvarima se ne moze upravljati niti greske brisati gumicom. Sto pre to prihvati, bice bolje njenoj cerki. Ovako jadno ovo dete.