Goca Tržan
Marko Metlaš/Alo!
Goca Tržan

Dejan Briza/Alo!

Goca Tržan, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pop zvezda Goca Tržan nedavno je objavila baladu pod nazivom "Žena za jednu noć", koja je odmah osvojila srca publike, prvenstveno zbog toga što podseća na Gocu s početka karijere.

Pesma je veoma emotivna i skoro svaka žena se može tu pronaći.

Ni sama Goca ne krije da je bila žrtva uzaludne ljubavi, kao i da se više puta našla u situaciji o kojoj peva.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- I sama sam bila žena za jednu noć. Nisam nikada nikome bila ljubavnica. Bila sam žena za jednu noć u smislu da čekam da se muškarac pretvori u princa koga ja vidim i niko drugi. Princ se rađa, vaspitava... Žena može samo da bude žrtva ili da bude srećnica koja je našla sebi muškarca koji joj odgovara - rekla je Tržan.

Pevačica je u spot ubacila svog supruga Radomira Rašu Novakovića, koji se, kako kaže, dugo opirao ovom glumačkom izazovu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Radomir Novaković (@radomir_novakovic) on Oct 18, 2019 at 12:27pm PDT

 

- Kada se opustio i pristao da igra u spotu, zanemario da smo pred kamera, bio je zaista dobar. Kada se skoncentrisao na mene i na tu emociju, bio je zaista fenomenalan. U jednom trenutku je bio iznerviran i govorio je da ne može, a onda sam mu objasnila da gleda u mene i da se skoncentriše, onda je sve bilo super - objasnila je pevačica.

Velika većina će se složiti da nije dobro u braku mešati privatno i poslovno, ali ne i Goca, koja otkriva kako čuva brak, iako sa mužem deli i poslovno i privatno.

- Ludo se zezajte, morate se zezati. Meni je bar bitno da mi nije dosadno u vezi. Brak ne sme da bude jednosmerna ulica, mora stalno da postoji interakcija između vas dvoje. Ne mogu da budem u braku sa nekim ko mi stalno ne pokazuje nakolonost, divljenje, strast... Meni strašno muškarci brzo dosade. Volim da mi muškarac uvek bude na raspolaganju, jer ja to sve dajem - govorila je pevačica.

Goca Tržan i Raša Novaković

Foto: Alo!/Marko Metlaš

Goca Tržan i Raša Novaković, Foto: Foto: Alo!/Marko Metlaš

Goca je otkrila i to kako bi reagovala kada bi joj ćerka Lena rekla da želi muzičku karijeru:

- Ne bih je podržala, jer ne mislim da je dovoljno talentovana. Možda bi bila dobra reperka, ima dobar osećaj za ritam. Sve što trenutno sluša od modernog repa jako dobro zna da reprodukuje. Jako bih volela da se ne bavi ovime, ako želiš nekome da se us*reš u život, načini ga poznatom osobom - bila je iskrena.

BONUS VIDEO:

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!