Goca Tržan
Masanori Jošida/Alo!
Goca Tržan

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevačica je svog bivšeg supruga tužila zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu, ali se rijaliti zvezda nije pojavila!

Goca je podnela krivičnu prijavu, a u pratnji advokata redovno došla u sud.

"Ivan Marinković se nije pojavio, opravdao je izostanak, njegov branilac je doneo lekarski nalaz, kaže da ima stomačni virus", rekao je Gocin advokat.

Goca Tržan

Masanori Jošida/Alo!

 Foto: Masanori Jošida/Alo!

Sledeće suđenje je zakazano za 12. septembar.

"Danas je trebao da bude glavni pretres za krivično delo nedavanje izdržavnja. Ivan Marinković je već dva puta već pravosnažnom presudom osuđen zbog istog krivičnog dela", otkrio je advokat.

Goca Tržan

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Podsetimo, Ivan je za Alo.rs posle finala rijalitija "Parovi" otkrio da će platiti dugovanje za alimentaciju u iznosu od 500.000 dinara, ali da mu prioritet nisu deca, kako ćerka Lena, tako i sin Željko nego njegova ljubav sa Jelenom.

"Nemam ja nikakve probleme, imam samo da platim alimentacije. Prvenstveno sam novac zaradio da platim to što sam imao", počeo je on, a na naše pitanje da li zna da će ga Goca strpati u zatvor, rekao je:

"Znam i to. Poslednja informacija koju imam je da moja ćerka Rašu zove tatom. Veoma mi je teško, ali o tome ne pričam. Kada budem sagledao stvari na pravi način, onda ću da komentarišem. Želim prvenstveno da se posvetim Jeleni i našem zajedničkom životu, a ono što mi je propratno i što me čeka jeste problem sa ćerkom i s Miljanom", rekao je on i dodao da su mu deca propratni problem.

Ivan Marinković Jelena Ilić, Parovi

Screenshot Dailymotion

Foto: Screenshot Dailymotion

"Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem što imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome".

 Šta čeka Marinkovića posle ovoga i da li može da ostane bez imovine, pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO:

Posle KLANJA u Parovima 7, Ivan i Jelena ulaze u osmu sezonu?!