Goca Miljana Ivan
YouTube/Printscreen/Alo.rs
Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

Ideja da pop zvezda postane bebisiterka Kulićevoj nastala je pošto se Tržanka požalila da ima finansijskih problema jer mesecima nigde ne nastupa.

- Vidim da je narod baš zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom. Najlakše je reći 'estradnjaci zarađivali hiljade evra, pa sad nemaju prebijene banke'. Kamo sreće da svi zarađujemo hiljade evra! Ne znam, možda bi bilo bolje da se k*rvam, moguće da bi me tada više cenili. Neće nas ubiti korona, nego zloba - napisala je pevačica na Tviteru.

Njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži odmah su počeli da joj predlažu kako da dođe do novca. - Pa, možda vam Miljana Kulić može pomoći, ipak ulazi u 'Zadrugu 4' za 200.000 evra - predložili su Goci, a ona je sa oduševljenjem prihvatila ideju:

- Bila bih odlična dadilja njenom sinu, što da ne!

 Foto: Printscreen

Goca je očigledno promenila mišljenje pošto je doskoro Kulićeve zaobilazila u širokom luku.

- Lena nema brata, jer se ja nisam po drugi put porodila. Ako mislite na Željka, ukoliko moja ćerka bude želela da ga upozna, neću imati ništa protiv. Lena zna da je njen tata napravio dete u rijalitiju, ali ne priča o tome - govorila je doskoro pevačica, a sličnog mišljenja je i temperamentna Nišlijka.

Zanimljivo je da ni Tržanka, koja je bila u braku sa Marinkovićem, ali ni Kulićeva koja je s njim imala vezu u "Parovima", nemaju više nikakav kontakt s njim. Ivan godinama nije video Lenu, a ni posle dve godine od Željkovog rođenja nije upoznao sina.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (7)

duka

05.08.2020 10:57

Pa jeste mislili ste na nerad da zarađuje te milione. Da vidi te malo kako je običnom narodu.

Sonja

05.08.2020 17:14

@duka - Tema teksta nije da li estradni umetnici imaju ili nemaju...Istina je da im nije lako i istina je da likujete zbog toga...To mi je potpuno nejasno, zašto se radujete tuđoj nesreći? Čemu zloba?! Inače, kad bi ga čuvao neko normalan, mali bi bio srećan, bio bi pošteđen stresova i neurotične okoline...Dok još nije kasno...

Borka

06.08.2020 15:33

@duka - Cenjena Sonja@duka ako mi nismo dobro razumeli alu ni vi niste razumeli temu tu se ničem drugom neradi nego o kuknjavi tih neradnika džabalebaroša . Ni oni vas ne žale a kad slušate negde njihovu muziku očekuju veliki bakšiš i pevaju za visoke visoke honorare tako da ste vi skrenuli sa teme a ne mi jer od takvih velikih honorara i pevanja po kafićima u zemlji i inostranstvu mogli su sebi ušparati pare da ne kukaju po novinama svaki božji dan .

Borka

05.08.2020 14:06

Pa gospođice i gospođe pevaljke zašto a i kako niste uštekale novce kad za jedan nastup dobijete od 10.000 € pa i do100.000€ Pa bi sad imale. I mi koji živimo od 200€ do 400 € mesečno a ni jedan novinar nepiše o nama a živimo od toga računi hrana deca i sve . A vi sad na kuknjavu navalile sve .Pa i sa Covidom sve se igrate da ste se razbolele jer to po vašim umovima je cool o čemu mi pričamo .Da i sad Željko Mitrović da vam napravi telefon za skupljsnje pomoći za pevaljke i pevačne?PRESTANITE

Sosa

05.08.2020 15:13

Krv nije voda,a to sto ti mislis da Lena nema brata,malo si se zaj.....

Ris

06.08.2020 07:06

Ima i drugih poslova od kojih moze da se zivi ali nema bahacenja na koje su navikli.

šene

06.08.2020 08:51

kakav blam, kad imam ćutim, kad nemam drndam, a ,, običan,, narod ćuti, nema ga pi stampi, i nedrnda...