Šaban Šaulić, Goca Šaulić
E-stock/bibiphoto/Printscreen
Šaban Šaulić

Nenad Vujanović

Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Šaban Šaulić

Nenad Vujanović

Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović
Šaban Šaulić

Alo!/N. Vujanović

Šaban Šaulić, Foto: Alo!/N. Vujanović

Sada, kako nam je objasnio, porodica mora sve to da uradi.

- Slomiće se načisto. Goca se plaši susreta sa svim tim. Svesna je da je njemu Krčedin bio, pored porodice, sve na svetu. Zna koliko mu je on značio i šta je za njega predstavljao boravak pored Dunava. Lično mu je za prošli rođendan kupila čamac kojim je on odlazio u lov na ribu - kaže naš izvor.

Šaban Goca Šaulić

printscreen

Šaban Goca Šaulić, Foto: printscreen

Kako kaže, on je predočio članovima Šabanove porodice da bi ovih dana morali da dođu i pobrinu se oko tih stvari, ali Goca samo plače i ponavlja da nije spremna.

Ovako je govorio o Krčedinu

Kralj naše narodne muzike obožavao je da priča o Krčedinu, koji je bio njegova velika ljubav. - Ja da se pitam, odavde ne bih silazio u grad. Ovde imam sve, mir, tišinu... Tu punim baterije za sve drugo što me očekuje. Moja porodica nema baš puno sluha za ovo mesto. Dođu ponekad, ručaju, sede dva-tri sata i odu. Ja odavde ne bih odlazio nikad - rekao nam je pre nekoliko meseci, kada smo ga posetili u Krčedinu.

 

- Ne znam šta će biti sa kućom u Krčedinu. Da li će je porodica zadržati u čast uspomene na Šaleta ili će je pak prodati zbog prevelike boli... Ali zasigurno znam da Krčedin više neće biti isti, da ništa više neće biti isto. Šaban je proslavio Krčedin. Sa njim je otišlo sve, pa i ljubav prema Krčedinu.

 

Komentari (9)

Aca

27.02.2019 09:05

Svasta boze od ove zene,jos nije dosla sa sahrane,ona planira sta ce sa kucom u sapcu,sad prodaje vikendicu,nezna sta ce s njom,strasno.

Jana

27.02.2019 11:01

Aman vise sa ovim covekom i njegovom porodicom! I drugima su umirali najblizi. A on bi sada bio ziv, da ga zena nije ganjala da radi kao rob! Dosta vise sa njima!

Mirjana

27.02.2019 11:18

Jos ni 40 dana nije Prošlo. A wec se razmišlja o prodaji vikendice. Koliko god se trudila da razumem ožalošćenu porodicu, to mi za rukom ne polazi.

DRAGOLJUB

27.02.2019 11:34

Dok je bio ziv veca agonija bila.

sve

27.02.2019 12:39

Toliko mu je bilo lepo kući, da je 8 meseci provodio u Krčedinu, a verovatno ostala 4 po turnejama. Čamac koji mu je poklonila za rođendan je čista folirancija, da pokaže svetu kako odobrava njegov boravak na Dunavu.Eeeee, lukava lija.

XXL

27.02.2019 15:35

Cccc baš tužno što udovica Goca prolazi kroz svu tu agoniju ... i još kad se sve sabere kako će i finansije podneti kada se bude utvrdilo koliko joj je pok. suprug ostavio pa još i životno osiguranje - jadna žena.

sabac

27.02.2019 16:32

bice ubrzo rasprodaja.

maks

27.02.2019 20:10

...evo im predlog...daju je ribolovackom udruzenju kao zaduzbinu...da se ribolovci okupljalju...Alaska koliba ...udruzenje Saban ...i dok god Dunav tece ostace secanje ...

Vera

28.02.2019 00:07

goco ne prodaji, ja sam ljubitelj pecanja, i mirne luke. sacekacu te kada te prodje tuga. zivot ide dalje. ja sam ostao bez supruge, pa nisam klonuo duhom. pozzzzzzzz