Goca oprostila Raši sve
Petar Marković
Goca oprostila Raši sve

Petar Marković

Goca oprostila Raši sve, Foto: Petar Marković

Poslednja u nizu priča bila je to da je Rašina ljubavnica Teodora Radojičić u drugom stanju, a da je Goca suprugu sve oprostila, najbolje pokazuju naše paparaco fotke.

Kako bismo proverili da li su priče o prevarama uticale na njihov odnos, uputili smo se juče rano ujutru do pevačicinog stana u Mirijevu i sačekali da vidimo da li će izaći zajedno. Kako je jutro prolazilo, ništa se nije dešavalo, pa smo se zabrinuli da zaista ne žive zajedno, ali su nas već oko 10.30 demantovali. Izašli su iz zgrade držeći se za ruke, došetali do automobila, a zatim se uputili u nepoznatom pravcu. Raša je obukao uske farmerke, a Goca je dan započela u trenerci. Da je ljubav između njih dvoje jača od bilo kakve priče, najbolje pokazuje to što već mesecima uspevaju da budu jedno drugom podrška.

Upravo o tome je Goca i pričala u poslednjem intervjuu koji je dala, a tada je i dodala da se ona i njen suprug sada šale zbog spekulacija koje kruže gradom.

- Nemam problem da sačuvam brak niti imam osećaj da je u njemu nešto problematično. Naprotiv, otkad ne radimo zajedno, više se uželimo jedno drugog i sve do detalja pričama o nastupima. Raša je nedavno svirao u Nišu, a pre nego što je pošao, rekla sam mu: “Želim ti super svirku i nemoj da praviš decu okolo!”. Zbog svih priča o vanbračnoj deci, nas dvoje ćemo uskoro morati da otvorimo prihvatilište. Šalu na stranu, mi zaista nemamo nikakav problem kada je reč o našoj komunikaciji. Uvek mu kažem kada me neko startuje na svirkama, što je on i gledao dok smo zajedno radili, a s druge strane, on meni govori kada njemu priđe neka devojka. Sve je to normalno u našem poslu. Bila bih vrlo zabrinuta da ga devojke ne gledaju, jer pored sviranja, njegov je posao i da se dopadne ljudima. Prema tome, meni je sve to OK - izjavila je Goca za magazin „Stori”.

Komentari (11)

bugi

21.01.2017 21:08

Rasa je sav rahitican sa krivim nogama .Baba Goca hahaha....

Rugi

21.01.2017 21:24

@bugi - da si ti pola njega bilo bi dobro

History

22.01.2017 00:04

@bugi - Koliko mozes biti slep da ne vidis da je fraercina i koliko moras biti iskompleksiran svojim izgledom?

Nina

21.01.2017 21:50

Jadna su Goco tvoja razmišljanja, sve ce ti biti teze, sama si kriva, em sta je nikakav, em sta te vara, niste par, ti si mu kao mama, tebi pristaje covek tvojih godina ili stariji

zoki

21.01.2017 21:55

Nije tu bilo sta da se oprosti posto je to njihova zajednicka namestaljka da bi se o njima pisalo pa samim tim i vise tezgarilo.Treba placati kredit u svajcarcima,a decko ima novi bend pa treba reklama

Igor

22.01.2017 00:06

@zoki - Ima posla toliko da jako lepo zivi a sta te boli uvo ko ima kredit, kada ga ti ne placas.

LUVR

22.01.2017 09:27

@zoki - Ko li je tebe tako pametnog namestio da sve tnas kao Vesna Rivas..

zika

22.01.2017 01:01

Bugi " E svaka ti je na mestu ,primili se na komentar, bubnjar lupa ko maksim po diviziji desetorazredni muzicari ,Nesmarajte citaoce vasim privatnim problemima .Babojebac da je frajer nebi jurio polovnjace .

persidemilenkovic

22.01.2017 01:23

Smaraci koga boli uvo za vase prevare dali ste vi normalni ,ocito niste cim koristite svaku priliku da lansirate vase privatne probleme ovde.

sajlovo

22.01.2017 09:26

Popeli se decku na kicmu pa ne silazite kao da vam je sve uvredio, aon totalno svoj i posvecen poslu. Znam ga dobro iz gimnazijskih dana i nista se nije promenio niti je promenio drustvo.

duda

22.01.2017 16:32

Ja nikad ne praštam!