Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska
Alo.rs
Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska

Alo.rs

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska, Foto: Alo.rs

Kako sama kaže, kuća joj je puna majstora, pa je rizik da zakači virus veliki, a to nikako ne bi smela zbog trudne snajke i bolesne majke.

Došla sam iz Kraljeva da se malo odmorim . Ovde me je dočekao haos. Sve vrvi od majtora, a ja moram da se čuvam korone zbog majke, pa kad bih joj i to prenela, ubila bih je. Ljuta sam malo na Mirka što je toliko požurio sa tim renoviranjem. Sav živi nameštaj su izbacili. Sve novo kupuju, kreče u neke druge boje. Sad kada znaju da će biti dečak, mogu da krenu i sa sobom za bebu. On želi da menja i spavaću sobu, hoće da budu u sobi koja gleda na bazen. Ma rekla sam mu: "Uzmi bre koju hoćeš, što me zapitkuješ!" Ne mešam se ja njima ni u šta - kaže Goca, a prenose mediji i dodaje da je zbog snajke ostala bez pola ormana.

Goca Božinovska i Bojana Rodić

PrntScrn

Goca Božinovska i Bojana Rodić, Foto: PrntScrn

- Ajde kad sam već došla kući da malo orman sredim. Izvadim stvari, a Boka mi kaže: "Šta će vam ovo, šta će vam ovo, šta čuvate?!" I ja tako pola ormara bacim. Onda neke stvari od ćerki Zorane i Jelene što ne nose, takođe smo izbacile i napravile gomilu.

BONUS VIDEO:

Goca nije krila sreću kada je čula da njen sin čeka prvo dete, ali isto tako pevačica je oduševljena Bojanom od kako je upoznala.

Komentari (2)

Nada

11.04.2021 13:37

Kako su krenuli izbacice i tebe Goco - pa ti sada branis sina a on je ustvari tezak neradnik i klosar ! Vuk dlaku menja ali cud nikada ! Ti si mu sve to dozvolila iako nikada nista nije doprineo u toj kuci !

dusankaduska55@gmail.com

11.04.2021 14:56

hoce da bude ceca ali malo teze