POČELA NA IBARSKOJ MAGISTRALI Goca Božinovska se prisetila prošlosti, pa otkrila zbog čega je rastrzana i na šta je posebno ponosna (VIDEO)

Nije se vratila u rodno Kraljevo

Goca Božinovska
Goca Božinovska, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačica Goca Božinovska ovih dana prolazi kroz veoma težak i emotivan period. Naime, ona je nedavno saznala da će postati baka i da njen sin Mirko Šijan očekuje dete sa svojom izabranicom Bojanom Rodić.

Osim toga, Gocina majka teško je bolesna, pa pevačica sa njom provodi najviše vremena. Ona je o ovom teškom razdoblju progovorila u emisiji "Premijera".

- Kao i ceo svet što muči korona, nije to neki strah, ja se čuvam, ali više mi je zbog majke. Ako moram da se zarazim, to je suđeno, ali zbog nje, moram da je čuvam. Mama mi je jako bolesna, na relaciji sam Kraljevo-Beograd, rastrzana sam na sve strane - rekla je Goca, a onda se prisetila svog detinjstva i odrastanja:

- Imala sam miran dom, tatu i mamu, dobre ljude koji su me vaspistavali kako treba, da budem čovek kad odrastem, srećna sam što nisam dete razvedenih roditelja.
Božinovska je objasnila i kako je došla u Beograd.

- Samo sam želela da napredujem, volela sam moje mesto, mislila sam da ću završiti fakultet, i da ću se vratiti u Kraljevo da živim, ali osladio mi se ovaj posao, krenula sam da pevam. Rade Vučković me je odveo u Beograd, krenula sam da pevam u jednom restoranu, bila je Ibarska magistrala i par lokala - ispričala je pevačica.

Pogledajte OVDE kako se buduća baka Goca sprema za unuče

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi