POSTALE MAJKE PRE 18! Goca Božinovska MALOLETNA rodila dete OŽENJENOM ČOVEKU, a njena koleginica ostavila sina u SIROTIŠTU!

Mnoge naše pevačice su još u tinejdžerskim danima počele da se bave pevanjem, a pojedine su u tom dobu već postale majke.

Goca Božinovska
Goca Božinovska, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Naše pojedine pevačice život nije mazio, pa su kao tinedjžerke bile suočene sa surovom relnošću života i bile primorane da se bore da zarade novac i odgajaju decu.

 


Jedna od njih je Goca Božinovska, koja je bila srednjoškolka kada je zatrudnela sa čuvenim kompozitorom Radetom Vučkovićem. On se Gocinom ocu kleo da je ludo zaljubljen u nju iako je oženjen.

Goca je zatrudnela i rodila ćerkicu Jelenu, međutim, ljubav između Goce i Radeta nije potrajala. Pevačica je ostala sama, bez posla i bez novca, pa je ćerku Jelenu odnela kod svojih roditelja.

Jelena je odrasla uz baku, dok je mama jurila karijeru i pevala po kafanama. Nekoliko godina kasnije rodila je još dvoje dece u vezi sa Zoranom Šijanom.

Goca Božinovska, Jelena Vučković
Goca Božinovska, Jelena Vučković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ana Bekuta je takođe jedna od pevačica koja je sina Igora je rodila kao tinejdžerka.

"Užasno sam se plašila, naročito u trudnoći, ali sam ujedno znala da će taj strah proći. Moje prve izlaske zamenilo je menjanje pelena i briga o bebi. Moje materinstvo bilo je prerano, ali mi je ujedno i najdragocenije iskustvo u životu", rekla je pevačica. 

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

NJEGA JE VOLELA PRE MRKE! Nakon 10 godina zajedničkog života, Ana Bekuta ga je ostavila zbog klavijaturiste! (FOTO)

"Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti", rekla je jednom prilikom Bekuta koja je zbog nemogućnosti da sama odgaja dete dala sina u Dom za nezbrinutu decu.

 

Bila je to, kako kaže, najstrašnija epizoda u njenom životu, a maleni Igor u domu je proveo godinu dana, posle čega ga je majka ponovo uzela sebi, odnosno ostavila ga je na čuvanje svojoj porodici dok je ona išla da peva.

Zorica Marković
Zorica Marković, Foto: Printscreen

Stariji sin Zorice Marković, Dejan, nije rastao uz majku i godinama joj je to zamerao. Zorica je sina rodila sa samo 15 godina. Udala se za njegovog oca, harmonikaša iz kraja, ali brak nije dugo potrajao.

Stoja Novaković
Stoja Novaković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Stojanka Novaković Stoja silno je želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Ali, posle samo tri godine braka muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona je ostala sama sa sinom.

Tina Ivanović
Tina Ivanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

I Tina Ivanović je zatrudnela kao maloletnica, ekspresno se udala za oca svoje bebe i sina Danijela rodila sa samo 17 godina. Brak je kratko potrajao i nekoliko meseci posle porođaja ona je napustila i supruga i dete.

Zorica Brunclik
Zorica Brunclik, Foto: Screenshot Youtube

Zorica Brunclik je sa nepunih 18 godina rodila ćerku Mariju. Mediji su pisali da njena ćerka živi teško u trošnoj kući, kao i da njena majka ne brine o njoj, a onda su gostovanjem u jednoj emisiji to zajedno demantovale.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi