Goca Božinovska
Alo!/Rajko Ristić
Goca Božinovska

Alo!/Rajko Ristić

Goca Božinovska, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Naše pojedine pevačice život nije mazio, pa su kao tinedjžerke bile suočene sa surovom relnošću života i bile primorane da se bore da zarade novac i odgajaju decu.

PROČITAJTE JOŠ:GOCA BOŽINOVSKA 

Goca Božinovska

Privatna arhiva

 


Jedna od njih je Goca Božinovska, koja je bila srednjoškolka kada je zatrudnela sa čuvenim kompozitorom Radetom Vučkovićem. On se Gocinom ocu kleo da je ludo zaljubljen u nju iako je oženjen.

Goca je zatrudnela i rodila ćerkicu Jelenu, međutim, ljubav između Goce i Radeta nije potrajala. Pevačica je ostala sama, bez posla i bez novca, pa je ćerku Jelenu odnela kod svojih roditelja.

Jelena je odrasla uz baku, dok je mama jurila karijeru i pevala po kafanama. Nekoliko godina kasnije rodila je još dvoje dece u vezi sa Zoranom Šijanom.

Goca Božinovska, Jelena Vučković

Rajko Ristić/Alo!

Goca Božinovska, Jelena Vučković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ana Bekuta je takođe jedna od pevačica koja je sina Igora je rodila kao tinejdžerka.

"Užasno sam se plašila, naročito u trudnoći, ali sam ujedno znala da će taj strah proći. Moje prve izlaske zamenilo je menjanje pelena i briga o bebi. Moje materinstvo bilo je prerano, ali mi je ujedno i najdragocenije iskustvo u životu", rekla je pevačica. 

Ana Bekuta

Marko Metlaš/Alo!

Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

"Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti", rekla je jednom prilikom Bekuta koja je zbog nemogućnosti da sama odgaja dete dala sina u Dom za nezbrinutu decu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bila je to, kako kaže, najstrašnija epizoda u njenom životu, a maleni Igor u domu je proveo godinu dana, posle čega ga je majka ponovo uzela sebi, odnosno ostavila ga je na čuvanje svojoj porodici dok je ona išla da peva.

Zorica Marković

Printscreen

Zorica Marković, Foto: Printscreen

Stariji sin Zorice Marković, Dejan, nije rastao uz majku i godinama joj je to zamerao. Zorica je sina rodila sa samo 15 godina. Udala se za njegovog oca, harmonikaša iz kraja, ali brak nije dugo potrajao.

Stoja Novaković

Rajko Ristić/Alo!

Stoja Novaković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Stojanka Novaković Stoja silno je želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Ali, posle samo tri godine braka muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona je ostala sama sa sinom.

Tina Ivanović

Rajko Ristić/Alo!

Tina Ivanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

I Tina Ivanović je zatrudnela kao maloletnica, ekspresno se udala za oca svoje bebe i sina Danijela rodila sa samo 17 godina. Brak je kratko potrajao i nekoliko meseci posle porođaja ona je napustila i supruga i dete.

Zorica Brunclik

Screenshot Youtube

Zorica Brunclik, Foto: Screenshot Youtube

Zorica Brunclik je sa nepunih 18 godina rodila ćerku Mariju. Mediji su pisali da njena ćerka živi teško u trošnoj kući, kao i da njena majka ne brine o njoj, a onda su gostovanjem u jednoj emisiji to zajedno demantovale.

PROČITAJTE JOŠ:

Goca Božinovska

Rajko Ristić/Alo!