Amidži šou
YouTube/Printscreen
Amidži šou

YouTube/Printscreen

Amidži šou, Foto: YouTube/Printscreen

Gostujući pre sedam dana u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića pevačica Nada Topčagić ispričala je anegdotu o Goci Božinovskoj koja se dogodila na jednom privatnom veselju.

- Ja sam došla iz Tivta, Goca Božinovska je kasnila, ja sam došla da je izvadim, bila je tu neka mafija. Leskovac, šuma, crkva... Stižemo ti mi, Goca stiže tek za 5, 6 sati, Mirko Kodić i ja smo nagrabusili. On kaže na sto, ja na sto. Ostavili su mene sa Mirkom Kodićem, Goca je uzela unapred pare i otišla. To je bilo takvo maltretiranje. U omči smo Mirko Kodić i ja, ja da pomognem i ostanem tu u katastrofi. Gazda nam kaže da idemo za njim i mi idemo oko njive, šljive... - ispričala je Nada u emisiji ''Amidži šou'' prošlog utorka.

Ovu situaciju odlučila je da prokomentariše i Goca Božinovska, koja nam je otkrila svoju stranu priče.

BONUS VIDEO: 

- Čula sam... Nada pamti sve, ja sam i zaboravila to. Ona kaže da sam ja pobegla sa te svadbe. Nisam ja pobegla, ja sam imala dogovor sa gazdom da pevam jedan blok, jer sam rano ujutru imala avion. Ja sam otišla, međutim, mi smo se sreli na nekoj pumpi i ona kaže:

"Mi smo jedva preživeli". Nada je zanimljiva žena, ona je meni legenda. Prvo dobar čovek, dobar pevač, lafica, nije folirant, što na um, to na drum, laf. Ja je obožavam! Meni je Nada čudo jedno. Nada je lepa kao lutka, toliko se prolepšala - rekla je Goca.

Nedavno je Nada Topčagić na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Suzanom Mančić koja je nastala na jednom letovanju, a njih dve tada bile su potpuno gole. Goca Božinovska priznaje i da ona ima takve fotografije, ali sa Zlatom Petrović i Brankom Sovrlić.

- Imam i ja, kako nemam, koliko hoćeš. Imala bih čime da se pohvalim iz mladosti. Imam, stvarno imam iz Herceg Novog. Tada su se devojke sunčale u toplesu. Imam slika. Baš, Zlata, ja i Branka Sovrlić. Zlata i ja smo više nego sestre. Kakve drugarice? Mi se toliko volimo, da ja ne znam ima li šta preče osim moje dece, porodice i Zlate - rekla nam je Božinovska.

Pročitajte još