Vuk Janković
Youtube/Printscrn
Vuk Janković

Youtube/Printscrn

Vuk Janković, Foto: Youtube/Printscrn

Budvanska policija privela je juče glumca Vuka Jovanovića i još nekoliko muškaraca zbog tuče u jednom kafiću u tom gradu, prenose mediji.

Vuk Jovanović sedeo je na terasi jednog popularnog lokala nedaleko od Starog grada kad je izbila svađa, piše "Kurir". Kako se navodi, stolu za kojim je Vuk sedeo s prijateljem prišao je jedan momak i počelo je koškanje. Ubrzo su došla još dva muškarca i priključila se svađi, nakon čega su prisutni pozvali policiju, koja je brzo stigla. Svi akteri tuče su privedeni, a policija ispituje ceo slučaj.

Kako se dalje navodi, za crnogorske "Vijesti" potvrđeno je da su uzeti snimci video-nadzora kako bi se utvrdilo ko je započeo svađu i fizički obračun.

Vuk Janković

Youtube/Printscrn

Vuk Janković, Foto: Youtube/Printscrn

Podsetimo, Jovanović je i letos priveden u Budvi. Slikar Miško Boljević je tada zatečen da crta mural sa likom bivšeg predsednika Crne Gore Momira Bulatovića. Boljević je priveden, kao i glumac Vuk Jovanović koji su saslušani, a potom i pušteni. Tužilac je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela.

Vuk je domaćoj publici poznat po glavnoj ulozi u filmu "Zaspanka za vojnike", kao i po seriji "Tajkun", gde je igrao mladog biznismena Bojana Simonovića, koji radi zajedno sa ocem Vladanom, koga igra Dragan Bjelogrlić.

PROČITAJTE JOŠ: