Dušan Kaličanin
printscreen
 Dušan Kaličanin

printscreen

Dušan Kaličanin, Foto: printscreen

Glumac Dušan Kaličanin, kojeg je domaća publika zavolela u ulozi Joce u seriji „Istine i laži“, ovih dana obilazi gradove Srbije kako bi snimio kviz „Štoperica“ koji se emituje na O2.

Ovaj šarmantni glumac kako je po prirodi vrlo veseo i vrcav, nije primetio stepenik dok je snimao jednu scenu, pa je pao i povredio nogu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Sve se desilo spontano. Dušan je neko ko se zanese dok radi neki projekat i u tome je 100 posto i nekada ne gleda šta radi. Tako je tokom snimanja preskočio stepenik, sapleo se i pao. Povredio je nogu, ali na su sreću nije bilo ništa ozbiljno. Samo uganuće. To ga nije sprečilo da nastavi da radi, pa je ceo dan zasmejavao kako ekipu koja radi sa njim, tako i prolaznike koji su učestvovali u ovom kvizu - kaže izvor upućen u priču.

- Da. Desio se mali peh sa padom, ali na svu sreću nije ništa bilo ozbiljno - potvrdio je glumac.

Dušan Kaličanin

printscreen

Dušan Kaličanin, Foto: printscreen

Inače, Kaličanin se osim ovog kviza uveliko raduje početku nove pozorišne sezone.

- Mnogo radim, ali ja volim svoj posao. Ovaj kviz vam nudi da pokažete svoj taletan i veliko je zadovoljstvo raditi ga. Osim toga, srećan sam što počinje pozorišna sezona, pa će publika imati prilike da me gleda u nekoliko predstava u pozorištu na Terazijama - kaže Kaličanin.

Srpski glumac preminuo pre 2 decenije, a njegova smrt je još uvek obavijena velom misterije!

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 09.09.2019. 15:06 Bio je veliki sanjar i boem! Predrag Laković, Foto: Screenshot Youtube Na današnji dan 1997. godine preminuo je poznati srpski glumac Predrag Pepi Laković. Prošlo je 22 godine od njegovog odlaska, a još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo.

 

BONUS VIDEO:

Katarina Grujić po prvi put otkrila detalje iz bolničke sobe!