Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
Marko Metlaš/Alo

 

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić

Marko Metlaš/Alo

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: Marko Metlaš/Alo

Goca Božinovska godinama nije u "Grandu", a nekada je bila veoma dobra drugarica Lepoj Breni. Sada je pevačica progovorila o tome u kakvom su odnosu.

Goca je navela da je njen sin Mirko Šijan bio na zimovanju na Kopaoniku sa mlađim sinom Lepe Brene, Viktorom Živojinovićem, a zatim i otkrila da više ne ispija kafe sa folk divom.

Goca Božinovska

Screenshoot Youtube

Goca Božinovska, Foto: Screenshoot Youtube

"Brena i ja smo se nekad družile, kad su nam deca bila mala. Sada svaka ima svoje društvo, a ja retko imam vremena i za sebe, a kamoli za društvo", istakla je Božinovska za poznati magazin, pa se osvrnula na venčanje Cecinog sina.

"Gledala sam Veljkovu svadbu na televiziji i ceo dan sam preplakala od radosti što se Veljko zaljubio i oženio. Cecin i moj sin se druže odmalena. Veljka gledam kao svoje dete jer tolike dane je proveo sa Mirkom kod nas kući. Takođe i Mirko kod Ražnatovića i uvek je govorio kako ne može da veruje da je Ceca ista kao i ja, da je stalno u trenerci i kose vezane u rep, bez šminke. Cecu volim što je normalna žena i dobra majka", kazala je Goca.