Ljupka Stević Dragiša Simić Alo/Jošida Metlaš
Alo/Masanori Jošida, Marko Metla
Ljupka Stević Dragiša Simić Alo/Jošida Metlaš

Alo/Masanori Jošida, Marko Metla

 Foto: Alo/Masanori Jošida, Marko Metla

Ljupka Stević i njen oženjeni dečko, general Dragiša Simić, danima su u žiži javnosti nakon što mu je u naletu besa, pevačica razlupala dva automobila.

Kako je „Alo!“ pisao, Ljupka sada namerava da napiše knjigu o svom životu, čiji će dobar deo biti posvećen njenim emotivnim vezama, a pre svega desetogodišnjem odnosu sa Simićem.

Ljupka Stević

Masanori Jošida,Alo

 Foto: Masanori Jošida/Alo

- Zaista se ne ne plašim toga što će Ljupka napisati knjigu. Čak ću joj pomoći u tome - rekao je Simić za „Alo!“, dok je na pitanje da li mu je supruga oprostila desetogodišnju preljubu, te da li se čuju nakon svega, kratko odgovorio.

- Čuo sam se sa suprugom, ali to je sve što ću vam reći.

Nisam kriv za „Panameru“

Generalu Simiću je juče u Palati pravde počelo suđenje u slučaju „Panamera“, gde se tereti da je navodno učestvovao u preprodaji „poršea“ vrednog 250.000 evra, naplati duga uz praćenje i oduzimanje vozila. No, kako je istakao na suđenju, on nije kriv!

- Ne znam zbog čega me terete, a to sam rekao i sudiji, stvarno ne znam. Sve sam radio i radim po zakonu, ali neću da se mešam u sudsku odluku. Lično smatram da nisam kriv - izjavio je Simić pred sudom, a kako saznajemo, više puta je spomenuto i ime njegove, sada već bivše devojke Ljupke Stević, koju je general u Palati pravde oslovljavao sa Ljubinka.

S druge strane, Ljupka, koja je počela da se zabavlja sa Simićem kada je imala 25 godina, planira da u knjizi iznese sve detalje njihovog desetogodišnjeg odnosa i ne samo da će opisati kako su se upoznali i koliko je Simketu trebalo da je osvoji, već će izneti i mnoge druge javnosti nepoznate stvari.

Dragiša Simić, general policije

Masanori Jošida,Alo

 Foto: Masanori Jošida,Alo

- Njih dvoje su planirali zajedničku budućnost i porodicu. Koliko je ta veza bila ozbiljna, svedoči činjenica i da je Simke upoznao njene roditelje i da je bio rado viđen gost u njihovom domu u Kostolcu, a Ljupka planira i da opiše detalje njihovog odnosa - nedavno ispričao je izvor „Alo!“.

Pročitajte još:

Komentari (7)

joksim

24.09.2020 11:17

mozda covek ima arapske krvi oni imaju po vise zena.

Mohamed

24.09.2020 16:08

@joksim - krade i srpske zene i devojke.

djomla

24.09.2020 15:49

covek nije vise general

Vuk07

24.09.2020 16:47

Ako se odluce da napisu knjigu o velikoj ljubavi ovo dvoje. Naslov bi mogo da bude KRVAVA BAJKA II deo

šane

24.09.2020 17:40

stvarno bed jada i šapka. pa razmislite.

miljurko

24.09.2020 17:48

ona je izgubila sebe a on svoje najmilije, treba da žive, naravno pustimo ih, a sto se tiče čina strasno... ostalo ostalima... on prisraje na sve da ona nebude tuzena a ona trazi jos... pa neka ih nek drndaju. ima ga...

Sladjana

24.09.2020 20:19

Šta li će joj ovaj deda?