OHLADILA GA Gastoz pozvao Kiju u stan nakon snimanja emisije! Sve pokanterije iz bekstejdža

Hladan tuš

 

Nenad Marinković Gastoz
Nenad Marinković Gastoz, Foto: Screenshot Youtube/ParoviTVHappy

Nenad Marinković Gastoz je u toku "Zadrugovizije", koja je održana u Šimanovcima pre dva dana, pokazao interesovanje za Kiju Kockar.

Gastoz je navodno očaran Kijom, a pošto su oboje bili iza scene u toku snimanja, on je navodno tu priliku iskoristio da je pozove na s*ks.

- Čim je stigao u Šimanovce, Gastoz je pitao gde je Kija. Rekli su mu da je u šminkernici, a on je odmah odjurio do nje. Prišao joj je poljubio je u obraz i rekao "Mala, nikad bolje nisi izgledala!". Kija mu se zahvalila i zamolila ga da joj ne kvari šminku - kaže izvor. Međutim, Gastoz nije odustao od nje.

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: E-stock

- Čim su ušli na snimane on je odmah počeo otvoreno da je muva. "Pogledaj nas, idealan smo par, ajde večeras sa mnoh, hoću da ti pokažem gajbu" - kaže izvor, a Kija se za to vreme smejala i ponavljala da je budala.

- Mala Luna me više ne zanima, nemoj da te koči što smo bili zajedno. Brate, ajde sa mnom u moj stan - bio je uporan, ali ga je Kija presekla, a zatim je počelo snimanje.

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Alo.rs

Gastoz je potvrdio da mu se Kija sviđa.

- Ona je "luda kao struja".Vidi se da je "lajsna", kao i ja. Kada bismo se spojili, svašta bi bilo - kaže Gastoz, a Kija nema isto mišljenje.

- Nikad ne bih bila sa Gastozom u vezi. On je super dečko, ali ne gledam ga tim očima. Nije moj tip - rekla je Kija.

Povezane vesti

 • Korisnik: Boban
  25/02/2020 - 11:05
  Gastoz voli da se šali a u svakoj šali ima malo istine. Neće on Kija vezu već da te "ispegla" i podesi posle Amerike, procvetala bi kao ljubičica u proleće.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi