KROJI RIJALITI?! GAGI ZAPRETIO MIKIJU DISKVALIFIKACIJOM Nakon napada na Lunu, opelo po Đuričiću!

Gagi Đogani odgovorio je oštro na pretnje i grubost Mikija Đuričića koju je pokazao prema Luni i Adamu, ali i kompletnoj porodici Đogani.

Gagi Đogani
Gagi Đogani, Foto: printscreen

Miki je u žaru verbalnog okršaja sa Lunom, smatrajući da je ona kriva za oduzimanje nedeljnog honorara svim učesnicima "Zadruge", njoj i njenom bratu grubo zapretio:

 

- Moju drugovi su vam roditelje bacali sa splavova u vodu devedesetih godina, nemoj da vas ja bacam ponovo! - vikao je Miki danas u rijalitiju. Pozvali smo Luning oca Gagija Đoganija, koji tvrdi da Đuričić laže.

- Lažeš Miki, budalo! Mene niko nikada nije bacio sa splava u vodu, a ne sećam se ni moje kolege da su bacali. Mi denseri koji smo po klubovima i splavovima nastupali tokom cele nedelje bili smo jako uvažavani i sa respektom su se prema nama ophodili i vlasnici objekata i gosti, među kojima je bilo i dosta žestokih momaka - rekao je Gagi.

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

 

Prilično ravnodušan denser je izneo pretpostavku o bivšem pčelaru i njegovom učešću u Zadruzi.

- Miki ko Miki. Svi znamo da lupa šta stigne. I oni unutra i mi napolju. Uskoro će on kući, još malo će mu trajati fitilj. Ne može dugo - dodao je Đogani.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

Povezane vesti

 • Korisnik: Boro
  16/10/2018 - 19:16
  Opet Djogaji kroje kad ce ko u Zadrugu i kad ce ko ispasti.
 • Korisnik: miki
  16/10/2018 - 18:40
  Kome bre on da preti? Sto su pustili ponovo bolesnu kci u rijaliti? Oni dzebalebarosi leze, a ona psihicki bolesnik umesto da se leci ,u rijalitiju sa 50 ljudi!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi