POČINJE BORBU ZA OČINSTVO! Gagi Đogani u ratu sa bivšom suprugom: Anabela mi je na prevaru otela ćerku i ODVELA!

Očajan je!

Anabela i Gagi
Foto: Screenshoot Youtube

Anabela i Andrej Atijas prošle nedelje su otputovali u Pariz sa ćerkom Blankicom da joj proslave rođendan, a sa sobom su poveli i Anabelinu ćerku iz prvog braka Ninu (14), koja je doskoro bila kod oca Gagija Đoganija. Zbog ove situacije Gagi je očajan, posebno što ga Anabela nije obavestila da vodi ćerku van zemlje, već je za to putovanje saznao preko Instagrama, na kojem se Atijasova hvalila kako uživa sa najmilijima.

Gagi za Srpski telegraf otkriva da se brinuo o Nini i krivo mu je što se Anabela sada prema njemu ponaša kao da nije dobar otac, pa ga iz svega isključuje i ni o čemu ga ne obaveštava.

"Anabela je odvela Ninu u Pariz, a meni ni reč nije rekla. Ja sam za nju ništa, ona se ponaša kao da to nisu moja deca. Zna da joj ne treba moja saglasnost, pa to koristi i dete vodi gde god stigne, a mene ni o čemu ne obaveštava. Ona ima puno starateljstvo nad decom i misli da ja ne treba da znam gde su mi i šta rade ćerke. A kad je njoj frka, onda me koristi i dobar sam joj za sve. Decu mi je na prevaru uzela - kaže vidno potresen Gagi i objašnjava šta se desilo ispred sudnice pre deset godina, kada se razvodio od Anabele. Pogledajte OVDE sve skandalozne tajne porodice Đogani!

Gagi Đogani i Baki B3
Foto: Printscreen

"Mi smo tada rešili da se razvedemo sporazumno i nije bilo nikakvih problema. Kad ono, Anabela se pojavljuje sa advokatom, a ja došao sam. Nisam imao pojma i pitao sam je: "Šta će ti advokat kada smo se ti i ja o svemu već dogovorili." Rekla mi je da to tako treba i dala mi neki papir da potpišem. Ja uopšte nisam znao šta potpisujem, ona mi je rekla da je to takav protokol i ja sam joj verovao. Tek kasnije sam shvatio da mi je podvalila i da sam potpisao da joj dajem potpuno starateljstvo nad decom, a da ja gubim svako pravo", rekao je Đogani i nastavio: 

"Ja sam Anabeli verovao, a ona je to iskoristila i na prevaru mi oduzela decu, a nisam hteo da tako bude. Žalio sam se, ali džabe, njoj su pripala deca. Lunu i Ninu volim i nikada mi nije bilo teško šta god treba za njih da uradim, njih dve su meni sve na svetu. Po pitanju podele imovine, dao sam Anabeli veliki stan bez reči, a ja sam otišao i uzeo neku garsonjeru jer je za mene to dosta pošto sam već sam. Je l' vidite šta sad njihova majka meni radi? Usred školske godine ona vodi moje dete, bez da mi kaže bar da ide i Nina s njima. Ona bukvalno radi šta joj se prohte i briga je za sve. Gagi dodaje da bi i on o bivšoj ženi imao šta da kaže, ali da zbog dece ćuti i trpi poniženja." Pogledajte OVDE kakve užase je Anabela doživljavala od Gagija!

"Kada bih ja progovorio o Anabeli i našem braku, ona bi za tri sata spakovala kofere i pobegla u Sarajevo. Imam i ja mnogo toga da kažem, ali neću nikada zbog ćerki. Ja njih stvarno volim i gledam na njih. Nikada neću blatiti njihovu majku iako ona mene ponižava gde stigne."

Anabela, Luna
Foto: Screenshoot Youtube

Anabela nije odgovarala na pozive, pa ne znamo šta bi ona na sve ovo rekla.

Podsetimo, velika svađa između bivših supružnika krenula je posle Anabelinog priznanja da ju je Gagi varao u njihovom zajedničkom stanu sa njenim najboljim drugaricama. Prema njenim rečima, ona je hranila i oblačila te devojke, koje su spavale sa njenim mužem, njoj skoro pred očima. Posle ovih Anabelinih reči Gagi je poludeo i rekao da time što govori o njemu više priča o sebi. Nije želeo da je kudi, pošto, kako on kaže, ne želi da potresa ćerke, pa će samo zbog njih ćutati.

Povezane vesti

 • Korisnik: Marinela
  23/05/2019 - 19:34
  A Gagiju su ostavili kuče Loli da ga šeta i zaliva im cveće... I nije za bolje, koliko je problematičan i glup.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi