Anabela i Gagi
printscreen
Anabela i Gagi

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Anabela i Gagi

printscreen

Foto: printscreen

OTVORILI SVE KARTE! Ogorčen Gagi SIKĆE na bivšu ženu: Anabela je uništila Lunin posao, a sad je donela i ovu SKANDALOZNU ODLUKU!

Gagi za Srpski telegraf otkriva da se brinuo o Nini i krivo mu je što se Anabela sada prema njemu ponaša kao da nije dobar otac, pa ga iz svega isključuje i ni o čemu ga ne obaveštava.

Gagi Đogani i Baki B3

Printscreen

Foto: Printscreen

"Mi smo tada rešili da se razvedemo sporazumno i nije bilo nikakvih problema. Kad ono, Anabela se pojavljuje sa advokatom, a ja došao sam. Nisam imao pojma i pitao sam je: "Šta će ti advokat kada smo se ti i ja o svemu već dogovorili." Rekla mi je da to tako treba i dala mi neki papir da potpišem. Ja uopšte nisam znao šta potpisujem, ona mi je rekla da je to takav protokol i ja sam joj verovao. Tek kasnije sam shvatio da mi je podvalila i da sam potpisao da joj dajem potpuno starateljstvo nad decom, a da ja gubim svako pravo", rekao je Đogani i nastavio: 

"Kada bih ja progovorio o Anabeli i našem braku, ona bi za tri sata spakovala kofere i pobegla u Sarajevo. Imam i ja mnogo toga da kažem, ali neću nikada zbog ćerki. Ja njih stvarno volim i gledam na njih. Nikada neću blatiti njihovu majku iako ona mene ponižava gde stigne."

Anabela, Luna

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Anabela nije odgovarala na pozive, pa ne znamo šta bi ona na sve ovo rekla.

Podsetimo, velika svađa između bivših supružnika krenula je posle Anabelinog priznanja da ju je Gagi varao u njihovom zajedničkom stanu sa njenim najboljim drugaricama. Prema njenim rečima, ona je hranila i oblačila te devojke, koje su spavale sa njenim mužem, njoj skoro pred očima. Posle ovih Anabelinih reči Gagi je poludeo i rekao da time što govori o njemu više priča o sebi. Nije želeo da je kudi, pošto, kako on kaže, ne želi da potresa ćerke, pa će samo zbog njih ćutati.

Komentari (1)

Marinela

23.05.2019 19:34

A Gagiju su ostavili kuče Loli da ga šeta i zaliva im cveće... I nije za bolje, koliko je problematičan i glup.