Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić
Masanori Josida
Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić

Masanori Josida

Foto: Masanori Josida

Seka Aleksić je pre dva dana drugog sina Jovana dovela iz porodilišta u svoj dom u Staroj Pazovi, a kako „Alo!“ saznaje, unapred je opremila sobu za novog člana porodice, i to na kompenzaciju!

Naime, Seka je od jedne firme koja proizvodi opremu za bebe dobila besplatno gotovo celokupnu opremu za dečju sobu, pod uslovom da je reklamira na društvenim mrežama.

Seka Aleksić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Seka već nekoliko godina reklamira različite proizvode na njenom Instagram profilu i od toga je napravila dobar biznis. Budući da je jedna od retkih pevačica na domaćoj sceni koje imaju više od milion pratilaca na Instagramu, mnogi poznati brendovi se utrkuju da sarađuju s njom. Nedavno joj se obratio marketinški tim jedne firme koja proizvodi nameštaj za dečje sobe s ponudom da uspostave saradnju - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je Aleksićeva oberučke prihvatila taj predlog.

- Seki su se dopali modeli koje ta firma ima u ponudi, pa je bez previše razmišljanja prihvatila saradnju. Odabrala je nameštaj i opremu u vrednosti od nekoliko hiljada evra, a budući da već sarađuje s brendom koji se bavi proizvodnjom igračaka, vrlo brzo je uspela da potpuno opremi sobu za sina - kaže naš izvor i dodaje šta je sve pevačica odabrala za sina Jovana.

- Seka je rešila da njen drugi sin nasledi krevetac svog brata Jakova, ali sve ostalo je novo. Ne samo dubak, kolevka, sto za prepovijanje bebe, ljuljaška za uspavljivanje, sedište za automobil već i sitnice poput kadice za kupanje bebe, flašica za mleko, grejalice, cucli, glodalica za zube... Sve je to pevačica dobila besplatno - kaže naš izvor i naglašava da pevačica nije potrošila ni dinar na garderobu za bebu.

Seka Aleksić sa sinom Jakovom

Instagram

Foto: Instagram

- Otkako je dobila Jakova, Seka je počela da reklamira brendove koji se bave proizvodnjom dečje odeće, a planira da tako i nastavi kada je reč i o drugom sinu. Bebini ormari su prepuni pelena, benkica, bodija, portikli, trenerki i čarapica, koje je pevačica takođe dobila besplatno pod uslovom da ih reklamira na Instagramu. Međutim, budući da je nedavno shvatila da ima previše stvari za bebu, Seka je donela jednu odluku - kaže naš izvor i dodaje da pevačica planira da deo garderobe pokloni onima kojima najviše treba.

- Kada je rodila Jakova, Seka su danima stizali pokloni od prijatelja i saradnika, a budući da je imala više stvari nego što je njenom sinu bilo potrebno, rešila je da deo pokloni u humanitarne svrhe. I ovog puta se desila ista stvar, pa će Seka sav višak koji je dobio njen sin Jovan pokloniti porodicama kojima je to najpotrebnije - kaže na kraju naš izvor.

Reklamira suplemente, džins, torte i sitne kolače

Pevačica godinama koristi svoj Instagram profil kako bi reklamirala različite proizvode, a do sada su se na njenoj listi našli različiti proizvođači suplemenata, jedan domaći proizvođač džinsa, ali i jedna radnja koja se bavi izradom torti i sitnih kolača.

Seka Aleksić , Porođaj , Veljko Piljkić

Masanori Josida

Foto: Masanori Josida

 

Komentari (2)

e ovako

27.01.2020 08:19

vest bi bila da je ona to poklonila stvarno nekom ko nema pa rekla: ,,Ove stvari za bebe što sam dobila da promovišem pa sad ime firme poklanjam, a ja ću sebi kupiti isto to." E to je vest po meni, a ne masnoj guski dupe mažeš.

Tanja

27.01.2020 08:35

Pa sta je sporno, pametna zena. Uostalom to svi rade koji imaju dovoljno pratilaca na drustvenim mrezama. I bas lepo sto nije pohlepna pa je visak poklonila.