Lepa Brena
Promo
Lepa Brena

E stock

Lepa Brena, Foto: E stock

Zbog toga je u domu Živojinovića Boba glavni u kuhinji, a pevačica je za „Alo!“ ispričala zbog čega joj nije uspeo prvi i jedini obrok koji je napravila suprugu, kada je naučila da uživa u dobroj čaši belog vina, ali i kako se završilo njeno najgore pijanstvo.

- Nije tajna da sam loša kuvarica, ali sam odličan organizator i uvek znam gde mogu da odem kada želim dobro da jedem. Danas je kuvanje umetnost i ne bih da se onima koji su za to talentovani mešam u posao. Moram priznati da ni pored Bobe, koji je glavni u kuhinji, nisam zavolela kuvanje, ali sam postala ozbiljan degustator - kaže pevačica i priznaje da je samo jednom pokušala da preko stomaka dođe do muškog srca.

Pročitajte još:

- Uvek sam mislila da ću ja biti ta koja će Bobu osvojiti sa bogatom trpezom i romantičnom večerom, ali to se nije desilo. Mada, jednom sam, davne ’87. godine, pokušala da Bobi napravim šniclu. Nažalost, imala sam tremu što ćemo se videti, pa je šnicla izgorela, a iskreno da vam kažem, imala sam i preča posla - kaže kroz smeh pevačica i nastavlja:

Lepa Brena i Boba Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena i Boba Živojinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ne znam koliko je tačna izreka da put do muškog srca ide preko stomaka, ali verujem da su muškarci veći hedonisti nego žene. Nama je nametnuto da budemo supruge, majke, domaćice i nije uobičajeno da žene preteruju u bilo čemu. Uz Bobu sam naučila mnogo o uživanju u hrani i piću, a mislim da imamo i zadatak da naučimo mlade kako treba da se pije i koliko. Uživanje je jesti hranu uz dobro vino, koje je za vas somelijer izabrao, a posebno uživam da pijem belo vino. Ne treba čovek da konzumira alkohol da bi zaboravio ko je i šta je, već da otkrije senzualnost i čari dobre hrane i pića. Mladi moraju naučiti da ne treba da preteruju s alkoholom u provodu, da ne treba sutradan da ih boli glava, a to su stvari o kojima treba otvoreno da se razgovara. Kao što roditelji otvoreno treba da pričaju s decom o religiji, seksualnosti i seksu, tako treba i o ovoj temi - kaže pevačica i otkriva da je oduvek težila meri u svemu što je radila u životu.

 Aleksandra je prava gladnica!

Brena ističe da porodica Živojinović s nestrpljenjem očekuje trenutak kada će se Aleksandra Prijović poroditi i da se na sve načine ugađaju trudnici. - Aleksandra je vrlo zahtevna kada je o hrani reč, a mi smo vrlo uslužni, jer želimo da joj ugodimo. Prava je gladnica i izgleda da će beba da bude baš jaka, čim Aleksandra može toliko da pojede. Pitaju me često da li sam spremna za ulogu bake, ali ja već imam dvoje unuka od sestričine. Imam i svoju decu i to je nešto što ne mora da se uči - kaže Brena.

- Uvek sam se plašila kada vidim nekoga ko mi je drag, a ko je pod dejstvom alkohola promenio karakter. Alkohol može da utiče na nas do te mere da zaboravimo na sopstvene kočnice, ali i na one koje nam je društvo nametnulo. Ne volim kada alkohol otkrije užasan deo nečijeg karaktera i zato uvek prva odlazim sa zabava, jer ne volim to da gledam. Kada ima problem, čovek možda misli da će ga uz flašu pića prevazići. Ali, nikada se nijedan problem tako nije rešio, niti će vam piće pomoći da ga potisnete i zaboravite. Bol treba preboleti što treznije - kaže pevačica i otkriva kako je izgledalo njeno najgore pijanstvo.
- Ne sećam se gde sam bila, ali znam da sam pila viski, koji su mi samo dosipali. Inače, ne volim žestoka pića, a tada sam naučila da kada pijete jedno piće, ne smete ga mešati s drugim. Meni su dali dve ili tri različite vrste viskija i sećam se da se to završilo posle sat vremena... Završilo se s onom pričom kada idete u toalet i grlite WC šolju - kaže pevačica kroz smeh.

Pevačica se osvrnula i na situaciju koja je zadesila Darka Lazića, koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću kada je vozio pod dejstvom alkohola.
- Volela bih da se Darko Lazić izbori za svoje zdravlje i svoj život. Iskreno da vam kažem, ne bih više komentarisala tu temu - iskrena je pevačica.