Filip Živojinović
Vesna Đorđević
Filip Živojinović

Vesna Đorđević

Filip Živojinović, Foto: Vesna Đorđević

Suprug Aleksandre Prijović očigledno ne može bez muzike, pa i kada nije sa svojom lepšom polovinom nađe način da izađe u provod. Baš u takvoj atmosferi ga je pre dva dana uslikao paparaco „Alo!“.

Naime, Filip Živojinović je u poznatom prestoničkom restoranu, kako smo saznali, bio i podrška i menadžer svom mlađem bratu Stefanu, koji je te večeri tamo nastupao.

PROČITAJTE JOŠ:

- Filip je u restoran došao sa svojim prijateljem, rediteljem Petrom Pašićem, ali mu se ubrzo pridružilo još nekoliko prijatelja. Sve vreme su ispijali skupa vina i nazdravljali, dok ih je Stefan sa svojim bendom zabavljao - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta. Kako nam je rekao, u njihovom separeu nalazila se samo jedna žena, a to nije bila Filipova supruga, pevačica Aleksandra Prijović.

Filip Živojinović

Vesna Đorđević

Filip Živojinović, Foto: Vesna Đorđević

- Aleksandra je te večeri imala nastup u Orašju, pa mu nije pravila društvo, ali su zato bili na vezi sve vreme. Ona mu je slala svoje slike, a on njoj fotke iz prepunog kluba u kojem je njegov brat nastupao - ispričao je za „Alo!“ jedan od prisutnih gostiju.

Filip Živojinović

Vesna Đorđević

Filip Živojinović, Foto: Vesna Đorđević

Iako je Stefan nov u muzičkim vodama, svojom energijom je napravio sjajnu atmosferu, pa su ga devojke sve vreme gledale i odmeravale. Za razliku od mlađeg brata, koji je flertovao sa pripadnicama lepšeg pola, Filip je zavaljen sve vreme komunicirao sa majkom svog deteta. 

Isplivala Džejeva slika sa MISTERIOZNIM čovekom koji je nestao BEZ TRAGA!

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 16.08.2019. 08:11 Nema šanse da ga prepozate... Foto: Screenshot Youtube Džej Ramadanovski iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, a već kao mali počeo je da peva po beogradskim klubovima, a izgledao je potpuno drugačije. Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa zapazili su ovaj talenat i odlučili da mu pomognu.

- Ćaskao je sve vreme sa drugarima i pijuckao svoje piće, videlo se da uživa i da je dobro raspoložen, ali od stola nije ustao, nije đuskao i nije flertovao sa ženama, kojih je u klubu bilo tri puta više nego muškaraca - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta.

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem