Filip Miletić
Alo!/Dejan Briza
Filip Miletić

Alo!/Dejan Briza

Filip Miletić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Poznati estradni kompozitori i tekstopisci Filip Miletić i Miloš Roganović radili su uobičajeno svoj autorski i producentski posao, sve dok im nedavno nije javljeno da se dogodila eksplozija u njihovom muzičkom studiju. Od tada, kako prizanje Filip Miletić, život im se okrenuo naopačke.

PRTOČITAJTE JOŠ:

Nji dvojica više ne žive mirno i morali da su da preduzmu mere bezbednosti od novih eventualnih napada.

- Imali smo u početku obezbeđenje. Sada kada se to stišalo, manje, ali postoje ljudi koji motre od početka na mene i Miloša, ali mislim da sada više i nema potrebe za tim - priča Filip nekoliko nedelja nakon što je bačena bomba na prostorije njegove i Miloševe produkcije „FM Play”.

Filip Miletić i Miloš Roganović

Nenad Vujanović/Alo!

Filip Miletić i Miloš Roganović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Filip Miletić priznaje da je ova nemila situacija ostavila velike posledice na njegovu i Miloševu psihu, kao i da je uticala i na članove porodice kao njegove, tako i Miloševe.

- Naravno da živimo u strahu. To je trauma velika. Mene je to sve tek sad stiglo. Danima ni ja, ni Miloš ne možemo da spavamo. Nije to stvar samo mene i Miloša, već naših porodica. Porodice nas zovu na svakih sat vremena. Živimo u strahu da neko opet nešto slično ne uradi - priznaje on.

PROČITAJTE JOŠ:

S obzirom na to da su domaći mediji objavili da će bivša pevačica grupe “Ministarke” Edita Aradinović biti zbog pomenutog incidenta pozvana na saslušanje, budući da su je on i Miloš u policiji naveli kao jedinu osobu sa kojom nisu u dobrim odnosima, otkrivamo da li im se tim povodom Edita javljala.

Edita Aradinović, Miloš Roganović i Filip Miletić

Instagram

Edita Aradinović, Miloš Roganović i Filip Miletić, Foto: Instagram

- Nismo u kontaktu s Editom. Nije nam se javljala. Nemamo kontakt sa njom već sedam, osam meseci - kratko je poručio Filip, i istakao da prepušta nadležnim organima da vode njihov slučaj, te da se nada da će počinilac biti uskoro poznat i priveden pravdi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!