"IMALI SMO NEŠTO NOVCA..." Filip i Miloš morali da dignu kredit! Bačena bomba načinila ogromnu štetu!

Oporavaljaju se!

Filip Miletić i Miloš Roganović
Filip Miletić i Miloš Roganović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Na muzički studio poznatih hitmejkera Miloša Roganovića i Filipa Miletića nedavno je bačena bomba, koja je načinila veliku materijalnu štetu, a za čije saniranje su morali da se zaduže.

 

Pročitajte još

- U početku su mislili da šteta nije toliko velika, te da će brzo sve da srede i da ih to neće mnogo koštati. Međutim, shvatili su da će za opremanje studija morati da izdvoje oko 20.000 evra, zbog čega su morali u banci da podignu kredit. Neće njima biti problem to da vrate, oni su vrlo uspešni u svom poslu i dobro zarađuju od pesama koje prave za domaće muzičke zvezde - navodi izvor blizak vlasnicima producentske kuće „FM Play“.

"NE ZNAM DA LI SU IMALI PROBLEME" Edita u šoku nakon saznanja da je na "FM Play" bačena bomba! Evo šta kaže o bivšim saradnicima!

Edita Aradinović, Miloš Roganović i Filip Miletić
Edita Aradinović, Miloš Roganović i Filip Miletić, Foto: Instagram

- Opremanje muzičkog studija je završeno napokon i srećni smo zbog toga. Sada ponovo možemo da se bavimo svojim poslom kao ranije. Šteta je velika, morali smo da dignemo kredit, imali smo i nešto našeg novca, ali bitno je da smo studio sredili - kaže Filip, i dodaje da još uvek on i Miloš čekaju da se rasvetli slučaj bacanja bombe na njihov studio.

"I ONI SU MENI NEPRIJATELJI, SVE ĆU ISPRIČATI POLICIJI" Edita progovorila o svađi sa Filipom i Milošem! Osvrnula se na priču o dugovima i eksploziji!

Na studio čuvenog dvojca bačena bomba, a evo kakvim unosnim poslom su se bavili!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 28.09.2019. 13:59 - 28.09.2019. 14:06 Šok! Filip Miletić i Miloš Roganović, Foto: Nenad Vujanović/Alo! Na prostorije producentske kuće FM Play, Miloša Roganovića i Filipa Miletića na Bežanijskoj kosi, bačena je bomba! Više o tome pročitajte OVDE. Vlasnici FM Play producentske kuće, Filip Miletić i Miloš Roganović, 2007.

 

Pogledajte BONUS video:

Evo ko je novi dečko Milice Todorović

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi