Katarina Grujić i Marko Gobeljić
Instagram
Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Instagram

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: Instagram

Fudbaler Marko Gobeljić odavno ne krije da je do ušiju zaljubljen u svoju devojku, pevačicu Katarinu Grujić, zbog čega je rešio da joj priredi iznenađenje i odvede je na more. Kako saznajemo, popularni par otišao je u Dubai, a sportista je za deset dana odmora keširao 10.000 evra, saznaje „Alo!“.

- Gobelja je dugo razmišljao čime da obraduje Kaću i šta bi moglo da je usreći budući da je pod stresom otkako ne radi. Nakon dugo razmišljanja i posle nekog vremena odlučio da to bude ono što ona najviše voli - odlazak na more. Odlučio je da to bude Dubai koji je njegova draga već spominjala. Rezervisao je jedan od najskupljih hotela na obali mora i obavestio je da je vreme za uživanje i putovanje. Kaća nije mogla da veruje da je toliko pažljiv i da je tačno znao šta joj je potrebno. Oduševila se idejom da odmori glavu i tih deset dana provede sa njim daleko od svih i svega - priča izvor i otkriva da samo jedna noć u hotelu u kom su golupčići smešteni košta oko 1.000 evra.

- Kako ništa ne bi prepustio slučaju, Gobelja se potrudio da od najboljeg izabere najbolje i odlučio se za apartman sa pogledom na more. Jedna noć u hotelu koji je odabrao košta 1.000 evra, a on je za deset noći morao da kešira 10.000 evra. Po svemu navedenom je jasno koliko mu je važno da Kaća uživa za sve pare i da joj ne zafali ni najmanja sitnica. Zaista se na sve načine trudi da ta veza uspe i da Kaća pored njega bude srećnija nego ikad - kaže izvor koji ističe da je pevačici teško da se navikne na to što ima partnera koji se ponaša džentlmenski i koji je zreliji od nje.

Katarina I Marko
Katarina I Marko, Foto: Instagram/Printscreen

- Kaća je oduvek bila ta koja je finansijski pomagala svoje partnere. Posle dužeg vremena ima dečka koji se prema njoj odnosi kao muškarac. Teško prihvata skupocene poklone kojima je obasipa i u neku ruku joj je neprijatno što se Gobelja toliko troši. Ovo putovanje je još jedan dokaz da je napravila pravi izbor partnera i da je konačno došlo vreme da bude žena koju muškarac želi da razmazi - zaključuje izvor „Alo!“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

RUŽNA SAM I DEBELA Luna Đogani, šokirala izjavom o trudnoći, pa priznala da često plače i misli na Slobu Radanovića (VIDEO)

UHVAĆENI ZAJEDNO Nakon skandala koji su ih pratili Dragana Mitar i Edis Fetić ponovo u ljubavi , pogledajte gde su bili (VIDEO)

POKAZALA PREVIŠE! Tamara Đurić na sebi imala samo donji veš! (FOTO/VIDEO)

BOMBA! Posle napornih vežbi Dara Bubamara se skinula, pa raspametila sve svojim telom (FOTO/VIDEO)

KRUŽILE SU PRIČE DA GA VARA SA STJUARDOM Prva žena Branislava Lečića je sestra poznate voditeljke, rodila mu je dvoje dece, a razvod je pratio veliki skandal (VIDEO)

Komentari (1)

faraon

23.12.2020 08:26

Daleko je on od džentlmena,mesar na terenu,mesar van terena.To što arči tolike pare na nju je dokaz da je pusta seljačina kojoj se posrećilo,a što ova vešta sponzoruša samo koristi