Marija Kilibarda
Instagram
Marija Kilibarda

Instagram

Marija Kilibarda, Foto: Instagram

Voditeljka Marija Kilibarda je svim srcem bodrila naše fudbalske reprezentativce na Svetskom prvenstvu u Moskvi, ali njenu naklonost, kako kaže za "Alo!", nije uspeo da zadobije nijedan Rus. Naime, voditeljka tvrdi da je u prestonici najveće zemlje na svetu bila uglavnom u muškom društvu, pa joj nijedan Rus nije prišao.

Nejmar je običan folirant!

Marija ne krije da je najjači utisak na prvenstvu na nju ostavio brazilski napadač Nejmar. - O Nejmaru da Silvi Santosu Žunioru priča čitav svet, a on je zaista smešan. Razočarala sam se kada sam ga videla, mnogo je antipatičan i običan je folirant. Zrači negativnom energijom i postala sam njegov antifan - uverava Marija.

 - U Moskvi je bilo neverovatno toplo, ne znam da li zbog moje ekipe i mene, ali znam da je u Beogradu tada bilo hladno, što je nezamislivo. Izgleda da smo imali sreće po tom pitanju, međutim, realna da budem, Rusi mi nisu prilazili. Bila sam uglavnom u društvu u kojem je bilo više muškaraca, pa je možda to razlog, ali ne kajem se jer smo se odlično proveli -uverava Kilibarda, koja ne krije žal što u glavnom gradu Rusije nije posetila više znamenitosti.

- Moskva me je očarala toliko da sam uspela da skrenem misli sa poraza naše reprezentacije. Zauvek ću pamtiti ovo putovanje i sigurno ću se vratiti, jer moje veliko društvo mi nije dopustilo da obiđem sve znamenitosti koje je trebalo - kaže Marija, koju osim neuspeha naše reprezentacije rastužuje i čitanje ljubavnih romana.

Marija Kilibarda

Rajko Ristić/Alo!

Marija Kilibarda, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Volim ljubiće i uživam u njima, iako uvek kad ih čitam ridam i plačem. Posle dobrog plakanja se osećam kao da sam istrčala maraton. Suze čiste dušu i pogrešno je što mnogi povezuju suze sa tugom. Sigurna sam da i milina i lepota mogu da izazovu da pustimo suzu - ističe voditeljka i otkriva da, budući da nema partnera, letuje sa porodicom.

- Bila sam na moru sa sestrama u Istri i uživala u penzionerskom odmoru koji mi je bio preko potreban. S obzirom na to da sam starija od svojih sestara, prema njima se ponašam kao prema deci i nedostaju mi tokom godine jer, kao i ja, mnogo rade. Zato smo sve nadoknadili na putovanju - kaže poznata brineta, koja uveliko razmišlja i o novoj televizijskoj sezoni.

- Čekam septembar i radujem se novim projektima. Nisam sigurna koji ću format raditi, ali mogu da kažem da bi mi prijao neki popodnevni program, ipak sam ja u ozbiljnim godinama - konstatuje sa osmehom Kilibarda.