VEĆ 24 GODINE JE NAJSKUPLJE PLAĆENA MLADA U SRBIJI! Evo za koliko je Arkan kupio Cecu na njihovom venčanju! Dao je pravo bogatstvo! (FOTO)

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da će folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović postati baka!

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Screenshoot Youtube

Pre par dana Ceca je obelodanila vest da je Bogdana Rodić, verenica Cecinog sina Veljka Ražnatovića, trudna.

 

Ubrzo je usledila i vest o svadbenom veselju - objavljeno je da će venčanje biti upriličino 24. novembra u prestoničkom hotelu "Hajat", zbog čega su presrećni Ražnatovići užurbano otpočeli pripreme za ovaj važan dan!

NIKAD SREĆNIJA NIJE BILA! Ceca se oglasila povodom Bogdanine trudnoće i dala jedno važno obećanje! (FOTO)

Veljko Ražnatović
Veljko Ražnatović, Foto: Screenshot Instagram

Veljkova svadba će, kao što je i Ceca ranije priznala, biti prava srpska, tradicionalna, te ne treba da čudi što će mladenci ispoštovati većinu običaja bez koje nijedno svadbeno veselje ne može da prođe, a jedno od njih je svakako kupovina mlade.

IMALA JE SAMO 11 GODINA Prvi nastup Anastasije Ražnatović! Trese se od treme, kolena klecaju ali glas razvaljuje! (VIDEO)

Isti običaj ispoštovali su i Veljkovi roditelji, Ceca i pokojni Željko Ražnatović Arkan, na svojoj svadbi koja je proglašena "svadbom veka" 1995. godine. Cecu je tada mladoženji Arkanu i njegovim svatovima prodavala njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, a po svemu sudeći, Ceca je bila najskuplje plaćena mlada u Srbiji!

CECA POSTAJE BABA! Veljko Ražnatović čeka bebu sa verenicom Bogdanom Rodić!

Ceca Ražnatović, svadba
Ceca Ražnatović, svadba, Foto: Screenshot Youtube

Naime, Arkan je prvo dao nekoliko štoseva sa nemačkim markama, a kada je Lidija rekla da je to nedovoljno, Ražnatović je pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten-tašnu u kojoj je bilo brdo para i skupocena narukvica od dijamanata.

Ceca Ražnatović, svadba
Ceca Ražnatović, svadba, Foto: Screenshot Youtube

Kao da ni to nije bilo dovoljno, mladoženja je sa ruke skinuo zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji! Lidija je na kraju popustila, a Arkan je ušao u sobu gde ga je dočekala Ceca u tradicionalnoj narodnoj nošnji.

OTKRILA SVE DETALJE! Ceca progovorila o prvom albumu njene ćerke Anastasije! Evo o čemu se radi!

Nema sumnje da će i Veljko odrešiti kesu krajem idućeg meseca, kada će se oženiti Bogdanu, a da li će premašiti sumu kojom je njegov otac Arkan platio Cecu, ostaje da se vidi!

Ceca Ražnatović, svadba
Ceca Ražnatović, svadba, Foto: Screenshot Youtube

Pogledajte BONUS video:

SPREMA SVADBU? Ana Sević prvi put javno progovorila o dečku Danijelu i trudnoći!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi