ALO! EKSKLUZIVNI PAPARACO Evo šta radi Ljupka Stević nakon što je demolirala dva automobila bivšem dečku! (VIDEO)

Ljupka Stević bivšem partneru razlupala je dva automobila i tom prilikom povredila ruku,a kako "Alo!" saznaje, pevačica sada trpi nesnosne bolove...

Kako smo saznali, popularna pevačica iz stana izlazi samo na previjanje, ali i do apoteke kako bi kupila neophodne medikamente, u šta se uverio i paparaco "Alo!" koji ju je uslikao ispred zgrade u kojoj živi. 

Ljupka Stević
 Foto: Alo!/Masanori Jošida

U lošem stanju, bleda u licu, zamišljenog pogleda, bez šminke i frizure, napustila je svoj dom juče oko podneva, a dok je šetala kroz svoj kraj, Ljupku nije napuštala bolna grimasa na licu.

Ljupka Stević
 Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pevačica se odmah uputila u najbližu apoteku, u kojoj je pazarila, kako smo saznali, alkohol, sterilne gaze, ali i lekove za smirenje koje joj je lekar prepisao.

Ljupka Stević
 Foto: Alo!/Masanori Jošida

Ljupka je nakon kraćeg razgovora s apotekarkom, a prilikom kojeg je imala masku na licu i poštovala sve mere propisane distance, krenula nazad u svoj stan, iz kojeg do kraja dana nije izlazila. 

Ljupka Stević
 Foto: Alo!/Masanori Jošida

Podsetimo, pevačica je Ljupka Stević dospela je u žižu javnosti nakon što je bivšem dečku, generalu Dragiši Simiću razlupala dva automobila i probušila mu gume, a potom sve to objavila na svom Instagram profilu. Nakon incidenta, Stevićeva je dala izjavu u policiji, a tužilaštvo joj je odredilo meru zabrane prilaska bivšem partneru.

Povezane vesti

 • Korisnik: beba
  23/09/2020 - 16:14
  Bas je gadna
 • Korisnik: rosa
  23/09/2020 - 15:51
  sto ga neistambura on general.
 • Korisnik: Decko a deda
  21/09/2020 - 18:34
  Bivsi decko ima unuka.
 • Korisnik: Dani
  20/09/2020 - 13:53
  E svaka čast sto ode u zaborav zena od sultana , jadranka barjaktarevic I tanja savic dosadilo nam vise tako da je ljupka sad u centru paznje medija
 • Korisnik: zagondzija
  20/09/2020 - 11:45
  Bivsem svaleru🙈😂🤣
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi