Mirsad i Šaban Šaulić
screenshoot
Mirsad i Šaban Šaulić

screenshoot

Mirsad i Šaban Šaulić, Foto: screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

Beživotna tela Šabana Šaulića i Mirsada Kerića nalaze se na Institutu za sudsku medicinu u Bilefeldu, a očekuje se da će obdukcija biti izvršena danas.

U pritvoru ga je posetio advokat Jerit Šul, koji je kazao nemačkim medijima da je njegov klijent u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Rekao mi je da ne može da veruje šta se dogodilo u nedelju i da se uopšte ne seća nesreće - kazao je Šul reporterima "Vestfalen Blata", prenosi Blic. 

Šaban Šaulić, nesreća

Screenshoot Youtube

Šaban Šaulić, nesreća, Foto: Screenshoot Youtube

On je još dodao da je njegov branjenik, nasuprot onom što se prvobitno mislilo, ima mesto prebivališta u Nemačkoj, zbog čega će predložiti da mu se ukine pritvor.

Turčin Alsin Levent

printscreen

Turčin Alsin Levent, Foto: printscreen

Teška saobraćajna nesreća koja se u nedelju ujutru dogodila u Nemačkoj, kada se "mazda" zakucala u zadnji deo "seata" u kom je bio Šaulić sa prijateljima, šokirala je Srbiju. Umesto da sa nastupa stigne kući, Šaulić je preminuo neposredno nakon nesreće u bolničkoj postelji, a dan kasnije za njim je otišao i Mirsad Kerić. 

Sa teškim povredama prošao je i treći putnik "seata", Šabanov kum Slobodan Stojadinović dok je sa lakim povredama ramena hospitalizovan vozač "mazde" Alsin Levent (34).