Šaban, nesreća
Screenshoot Youtube
Šaban, nesreća

Screenshoot Youtube

Šaban, nesreća, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prilikom saobraćajne nesreće Šaulić je sedeo na mestu suvozača, a u njih se zakucao vozač Mazde (34) koji je tom prilikom bio u alkoholisanom stanju i vozio bez saobraćajne dozvole. 

Vozač "mazde" koji je izazvao udes u kome je poginuo pevač Šaban Šaulić, prvo je policiji tvrdio da je "seat" u kome se nalazio pevač zapravo izazvao saobraćajku.

Šaban Šaulić, nesreća

Screenshoot Youtube

Šaban Šaulić, nesreća, Foto: Screenshoot Youtube

Ove tvrdnje preneo je sajt nemački sajt Iz.de. Tridesetčetvorogodišnji vozač "mazde" koji je bio u alkoholisanom stanju i vozio bez vozačke dozvole tvrdio je da je vozač "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, te da on "nije mogao da izbegne prepreku, pa je otpozadi udario u njih".

PREPORUČUJEMO I:

 

Istraga je dokazala ko je kriv. Naime, 34-godišnji muškarac iz Gitersloa svojom “mazdom 6” naleteo je na vozilo “seat ibica” iz Ofenbaha, koje se kretalo ispred njega, i da su vozila tek nakon toga skrenula sa trake i udarila u bankinu, prenosi lz.de. Šaban Šaulić, koji se nalazio na mestu suvouzača u "seatu" poginuo je, dok su njegov vozač i treći putnik bili povređeni. Kako se estrada oprostila od kralja narodne muzike, pogledajte OVDE.