Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

printscreen

Kija Kockar, Foto: printscreen

Izjave Kristine Kockar i Slobe Radanovića su prosleđene Tužilaštvu koje će doneti odluku da li će pokretati postupak i protiv koga.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako Blic saznaje, Kija je ispričala da su ona i Sloba zajedno bili na promociji knjige i da su se zatim po ranijem dogovoru zajedno uputili u njegov stan na Novom Beogradu.

Međutim, Radanović je ispričao totalno drugačiju verziju događaja koja je prethodila sukobu.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

"Bio sam sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obe ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup", ispričao je Sloba inspektorima.

Prema potpuno oprečnim pričama, nije jasno ko od ovo dvoje ljudi ne govori istinu. Ako je Kija nasrnula na Slobu pošto je ušla u stan i to već kada je on bio unutra, opet nije jasno zašto onda u policiji tvrdi da su se zajedno posle promocije uputili u njegov stan.

Sloba Radanović

Alo!/Masanori Josida

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Masanori Josida

Podsetimo, Sloba je te večeri nakon promocije knjige prisustvovao proslavi rođendana našeg dnevnog lista, a šta nam je rekao pre incidenta, pogledajte u narednom video-prilogu.

Pogledajte BONUS video:

Ana Sević izgovorila reči koje joj nikada nećemo zaboraviti!