LORENA JE NAVIKLA DA ON NIJE TU! Evo šta je Ana Sević radila kako ćerka ne bi saznala da je Darko Lazić doživeo saobraćajku

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nesreću 23. oktobra prošle godine. Od zadobijenih povreda i danas se oporavlja, a u trenutku kada je bilo najgore, folkerova bivša supruga Ana Sević imala je zadatak da njihovu ćerku Lorenu spasi šoka.

Ana Sević
Ana Sević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Lorena se raspitivala za svog oca, ali nije bila svesna toga šta mu se dogodilo. Pevačev prvi susret sa mezimicom nakon saobraćajke mnoge je ostavio u suzama.

 

"Sreća u nesreći u celoj toj situaciji bilo je to što je Lorena i navikla da Darko nije tu. Da nije svakodnevno pristuan. Ona, iskreno, to nije ni primećivala", bila je iskrena Ana u Premijeri, pa nastavila: "Ja sam se trudila da izgledam raspoloženo i srećno. Svi ljudi iz njenog okruženja su bili upućeni u priču i zamoljeni sa naše strane da je zaštite i u vrtiću, zaista - zahvaljujem im se svima koliko je vole, paze, maze... a i ona je mala... deca iz njene grupe nisu mogla da komentarišu", rekla je Ana i dodala da je u žurbi sklanjala novine sa strašnim fotografijama iz Loreninog vidokruga.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

Ana ističe da nema toga što bi nju moglo isprovocirati da priča loše o bivšem suprugu i njihovom braku. Bez obzira na razne priče koje su kolale, te i one koje i danas kolaju, Ana ne mari za to jer zna šta je prava istina.

 

"Nema te laži koja će mene naterati da ja nešto kažem o mom i Darkovom braku!" rekla je pevačica.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi