DR BERIĆ Evo šta danas radi Ekstra Nena

Ekstra Nena, koja se, uporedo s muzičkom karijerom, već godinama bavi i akademskim radom na univerzitetu Megatrend, gde radi kao asistent, pre nekoliko godina stekla je i zvanje doktora nauka.

Snežana Berić ili Ekstra Nena
Snežana Berić ili Ekstra Nena, Foto: Vesna Lalić

Nakon magistarskog rada "Rebrendiranje Beogradske filharmonije", Snežana Berić je na Fakultetu za kulturu i medije na pomenutom privatnom univerzitetu odbranila i svoj doktorski rad pod nazivom "Brendiranje u kulturi i globalizam".

Dok je radila na svom doktoratu, pevačica je u jednom od intervjua rađenih ovim povodom izjavila:

- Globalizacija je dovela do mešanja biznisa i kulture u čitavom svetu i do saradnje među državama, uz poštovanje međusobnih različitosti - navela je Ekstra Nena neke od razloga koji su je naveli da odabere baš ovakvu temu.

Ekstra Nena diplomirala je na Akademiji umetnosti u Beogradu na temu "Muzika u dramskom teatru - kompozitor Zoran Hristić", a na Fakultetu za kulturu i medije univerziteta Megatrend već godinama radi kao predavač na predmetima Interkulturni menadžment i Menadžment u likovnoj i muzičkoj umetnosti.

Kako piše na sajtu pomenutog fakulteta, Berićeva je "autor više naučnih radova, prezentovanih i objavljenih na naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu, iz oblasti marketing menadžmenta u kulturi i umetnosti".

 • Korisnik: Sever
  11/11/2016 - 13:52
  Procitam ,,dr" pa jos Ekstra Nena! Dobro. Pa onda pise: "Megatrend". Interesantno, al uopste se nisam zacudio. Pe gde bi drugde?
 • Korisnik: vitez
  11/11/2016 - 13:42
  Zašla pa našla, a to "studenti je obožavaju" mogu misliti kakvi su to studenti. Uveče prelistaj ujutru zablistaj. Oni studenti što upišu prvu godinu ko hoće zađzaba.
  • Nesa @vitez
   11/11/2016 - 18:32
   Ajde ne lupaj gluposti! Nemas ti ni f od fakulteta da bi mogla da komentarises iste.Tvoja nepismenost boli!
 • Korisnik: xenci
  10/11/2016 - 23:04
  Divna zena,nije mi jasno sta joj bi pa je otisla na taj nazovi"fakultet" :-(
 • Korisnik: ma bravooooo
  10/11/2016 - 21:10
  o kako sam je cenila dok je bila samo Ekstra Nena, sa svojim predivnim glasom, ali.... posle svih ovih angazmana na Cuvenom Megatrendu, GADI MI SE, i ne samo ona, vec SVI sa raznih Sega Mega Trendova......
  • predrasude @ma bravooooo
   10/11/2016 - 21:35
   O, kako silno gresite. Nena je divna osoba i kako cujem sjajan profesor cija predavanja studenti obozavaju. Pritom je ostala potpuno normalna i kulturna. Uvek postoje izuzeci
  • Lola @ma bravooooo
   11/11/2016 - 18:40
   A da li si bila nekada u nekom od njih, bilo Singidunum, Megatrend, Union,Alfa , makar i u prolazu? Tesko! Moj ti je savet da odes i malo se informises, a ne da slusas rekla kazala.Sigurno ces promeniti misljenje. Uostalom, sta mislis ko predaje na tim fakultetima.Pa sigurno ne vanzemaljci, vec i isti profesori koji predaju i na drzavnim ili su dosli sa istih! Razmisli malo!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs