Divna Karleuša
Screenshoot Instagram
Divna Karleuša

Screenshoot Instagram

Divna Karleuša, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

"Prijatelji su došli kod Jelene i pitali je šta da rade sa Divninim ličnim stvarima, koje moraju da se iznesu iz kuće nakon tragičnog gubitka. Ona im je rekla da ništa ne diraju dok ne prođe ostavinska rasprava, na kojoj će biti odlučeno kome će pripasti mamina imovina. Kako Divna nema nikog osim Jelene, logično je da će ona sve naslediti, pa je sada pitanje samo pravne formalnosti kada će se to i desiti", govori dobro obavešten izvor za Srpski Telegraf i kaže da se Jelena ne usuđuje da kroči u Divninu kuću sada kada je više nema.

Jelena Karleuša

E-Stock/Mirko Rodić

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

"Jelena je toliko očajna da i ne pomišlja da uđe u tu kuću. Njeno srce ne bi podnelo da uđe u sobu u kojoj je njena majka izdahnula. Za nju ta adresa više ne postoji. Najboljem prijatelju je rekla: "Umrla bih onog trenutka kada bih ušla u kuću." Jedino što je zamolila prijatelje jeste da joj donesu uramljene slike koje je Divna držala u dnevnoj sobi", završava priču izvor.

Kako se dalje saznaje, Jelena je van sebe od bola nakon gubitka majke. Odbija hranu i gotovo da ne spava. Bližnji su već mnogo zabrinuti za nju jer ne vide način kako da joj pomognu da se malo trgne i pokuša da nastavi život.