A IMA SAMO 26 GODINA Evo sa koliko muškaraca je bila Katarina Grujić

Priznala javno

Katarina Grujić
Foto: Dejan Briza/Alo!

Katarina Grujić se u poslednjem intervjuu izjadala zbog toga što dosad nije imala sreće u ljubavi, tačnije zbog toga što je izdržavala svoje emotivne partnere, da bi joj oni na sve to vraćali preljubama i neprijatnostima nakon raskida.

"Znam da sam pod budnim okom javnosti, ali pitam se da li je mnogo što sam imala tri momka do svoje 26. godine. Šta je sa onim ženama koje rade za lovu, pa svaku noć menjaju po pet muškaraca", zapitala se Katarina u intervjuu za Hit Informer.

Katarina Grujić
Foto: Masanori Jošida/Alo!

Kako je nedavno stavila tačku na vezu sa izvesnim Nikolom, za kog je, kako je svojevremeno isticala, želela da se uda, Grujićeva je otkrila kako je prebrodila ovaj raskid.

"Bilo nam je lepo i mislila sam da je on čovek koji može da me prati, ali definitivno sam pogrešila. U početku je sve bilo super, imao je razumevanja za mene, ali onda se to promenilo. Odlučili smo da prekinemo. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bežim od toga. Bilo mi je teško, ali tu su prijatelji i porodica koji su mi pomogli. Ne znam šta bih bez njih i zahvalna sam im na tome", zaključila je pevačica.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi