Olivera Katarina
Promo
Severina

Alo!/Rajko Ristić

Severina, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Hrvatska pop zvezda Severina Kojić u pregovorima je o gostovanju na koncertu Olivere Katarine 11. maja u "Kombank dvorani", ekskluzivno saznaje "Alo!". Naime, Severina je potpuno oduševljena idejom da bi mogla da bude deo muzičkog spektakla najveće dive bivše Jugoslavije, pogotovo što obožava pesme, ali i filmove Olivere Katarine. 

- Za sada još traju pregovori sa Severinom, a da li će gostovati na koncertu Olivere Katarine najviše zavisi od rasporeda Kojićeve - rekao je za "Alo!" izvor blizak hrvatskoj pevačici.

Inače, pripreme za koncert u "Kombank dvorani" uveliko traju, a kako nam je rekla Olivera Katarina, publika će imati priliku da uživa u raznovrsnom repertoaru.

Olivera Katarina

Alo!/Dejan Briza

Olivera Katarina, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Nema uzbuđenja niti treme, osećam jedino odgovornost prema publici i potrudiću se da sve bude kako treba. Muzičari su već počeli da vežbaju, a ovih dana bi trebalo da se sretnem sa njima. Potpuno sam spokojna, a kada pomislim da bi nešto moglo da krene naopako, ohrabrim se idejom da mogu da pevam i bez orkestra - kaže pevačica kroz šalu pevačica i otkriva:

- Repertoar će biti raznovrstan, a prvi put ću pevati neke izvorne stare pesme, koje nikada nisu snimljene. Publika će sada imati priliku da ih čuje prvi put. Nakon koncerta u Beogradu bih volela da pevam i u drugim gradovima širom Srbije. Zašto bih lišila publiku svoje muzike, možda odemo i negde preko granice - poručila je Olivera Katarina na kraju.