Vida Kokić
Youtube/Printscreen
Vida Kokić

Youtube/Printscreen

Vida Kokić, Foto: Youtube/Printscreen

Vida Kokić, prostitutka koja je izazvala skandal kada je u rijalitiju "Parovi" u programu uživo oralno zadovoljila učesnika Uroša Anđelića, najstarijim zanatom se, kako kaže, bavi već 31 godinu.

Vida Kokić ima 48 godina, iz Loznice je, a kako navodi spavala je sa više od 50.000 muškaraca i rodila desetoro dece.

- Sa 17 godina me je porodični prijatelj odveo u Italiju, navodno da čuvam decu. Naravno, to je bila laž za moju porodicu i odmah me je naterao da stopiram na ulici i budem prostitutka. Kada jednom uđete u ovaj posao, nema povratka. Posle Italije su me vodili u Holandiju, Nemačku i širom Evrope. Iskreno, meni je to bio odličan posao zato što sam zarađivala astronomske cifre. Za noć sam znala da zadovoljim i po 30 muškaraca i zaradim 16.000 maraka. Spavala sam sa ljudima svih vera i nacija, od Avganistanaca i Pakistanaca, preko Indusa i Kineza, do Amerikanaca, Rusa i svih evropskih naroda. Međutim, nakon četiri godine "rada s nogu" shvatila sam da moje telo mogu dobro da unovčim i u Srbiji i vratila sam se kući - ispričala je Vida pre nekoliko dana za "Informer".

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je, kako kaže, prostitucijom zaradila skoro milion evra, ali je sav novac potrošila i sada nema šta da jede.

- Kockam se od kada sam bila maloletna. Igram poker i sve igre sa kartama, aparate, rulet, kladionicu... Svaki dan sam u kazinu. Mogu da kažem da mi je i kocka deo profesije, jer sam više dobijala nego gubila. Za veče sam znala da dobijem i po 50.000 maraka. Međutim, većinu tih para sam ponovo vratila u kazino. I sada kada sam socijalni slučaj hoće me karta. Dobila sam pre dva meseca za hiljadu uloženih dinara - 700.000 dinara. A danas molim da mi kupite cigarete - rekla je ona za pomenuti list.

Vida Kokić

printscreen

Vida Kokić, Foto: printscreen

Vida je navela da je veoma brzo postala najtraženija prostitutka u našoj zemlji i da su sa njom uživali i političari, biznismeni i sportisti, ali i obični ljudi. Svoje usluge nije uvek naplaćivala u novcu, a često je u njima i uživala.

- Držala sam lokalni put Šabac - Loznica, ali su kod mene dolazili iz cele Srbije. Jednostavno sam umela da im pružim to što žele. Koliko sam samo nevinosti skinula mladim momcima. Neću da lažem, ovaj posao je često i meni bio užitak. Zato nisam uvek ni uzimala novac, nekada mi kupe parfem, lep slatkiš, pa čak i karton kobasica. U Srbiji sam imala nekoliko mušterija dnevno, zaradim 60 maraka i super mi je. Međutim, mnogo sam i trošila, a nisam bila svesna toga da godine prolaze. Proćerdala sam sav novac i sada i ovako matora moram da radim i radiću do smrti jer nemam stalno za hleb - priča prostitutka Vida.

Rodila je desetoro dece, ali ih je poklanjala drugim porodicama.

PREPORUČUJEMO I:

- Prosečna žena u Srbiji bi za desetoro rođene dece bila 25 godina na bolovanju. Gotovo ceo radni vek. A ja nisam imala ni dana. Sećam se jedne večeri, pred termin za porođaj. Sedim kod kuće gladna i nemam dinara za klopu. Izađem na put i stane mi čovek. Zamolim ga da ga oralno zadovoljim, ali on neće, kaže mašta da spava sa trudnicom. Imali smo intimni odnos u 23 sata, meni je vodenjak pukao i porodila sam se u 2.30. I posle svega ujutru sam bila u kockarnici - ispričala je Vida u šokantnoj ispovesti.

Vida Kokić rodila je šest dečaka i četiri devojčice, ali ne zna ko su im očevi.

- Nijednom detetu ne znam ko je otac. Pošto sam znala kakav je moj posao i da bi bili jedan dan siti, a tri dana gladni, ostavljala sam ih u Centru za socijalni rad i insistirala da dobiju dobre hraniteljske porodice. Sada sam u kontaktu samo sa dva sina, jedan je u zatvoru, a drugi kod mog bivšeg partnera. Pomažem im koliko mogu. Sa ostalom decom sam probala da stupim u kontakt, ali nisam uspela. Teško mi je, uprkos tome što sam prostitutka, i ja sam majka i volim svoju decu. Ali sam nekako i srećna, jer znam da su sigurni, zbrinuti i srećni, što sa mnom nikada ne bi bili. Znam čime se bavim i da tokom svog života kršim sve moralne kodekse, ali nikada ne bih abortirala. Verujte mi da je mnogo poštenije imati intimni odnos za novac nego ubiti život u sebi. Ovako ste samo prostitutka, a u drugom slučaju ubica - rekla je ona.

Vida Kokić

printscreen

Vida Kokić, Foto: printscreen

- Mnogo se iznerviram kada čujem moje koleginice kako se predstavljaju da su starlete. A sve su to prostitutke kao i ja. Jedina je razlika što je njihova tarifa deset puta veća i što imaju pare za operacije i silikone, a ja nemam ni para da napravim nove zube - navela je ona na kraju.

Podsetimo, Vida je u subotu uveče u programu uživo oralno zadovoljila učesnika "Parova" Uroša Anđelića, što je izazvalo pravi skandal.

Parovi, oralni seks

Screenshoot Youtube

Parovi, oralni seks, Foto: Screenshoot Youtube

BONUS VIDEO:

"NAPILA SE I PI*ALA U GAĆE" Aleksandar Požgaj otkrio najveću tajnu "Parova"! Ovo niko nije znao!

 

Komentari (2)

boki

14.10.2019 18:12

Erin unuk 50001 bravo

kata

15.10.2019 14:08

vido odradi I dedu.