Jovana Joksimović
YouTube/Printscreen
Jovana Joksimović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Bojana Ristivojević zameniće koleginicu Jovanu Joksimović, umesto koje će voditi jutarnji program. Prva TV ponudila je bivšoj voditeljki "Parova" da vodi jednu od najgledanijih emisija na ovoj televiziji, što je ona, naravno, prihvatila, saznaju domaći mediji.

Bojana Ristivojević

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Otkako je pre više od godinu dana napustila jato Hepi televizije, gde je i započela voditeljsku karijeru i postala jedno od omiljenih TV lica, spekulisalo se gde će Bojana preći. Komentarisalo se i da je u pitanju upravo TV Prva, ali je ona sve donedavno ovu informaciju čuvala od javnosti, ne želeći da komentariše medijske navode. Ipak, nedavno je i sama priznala da je prešla na ovu televiziju, ali nije htela da otkriva koji je projekat je u pitanju. Sve donedavno. Poslednjih nedelja Ristivojevićeva često putem Instagrama objavljuje fotografije iz ove medijske kuće, gde nagoveštava da publici sprema novi projekat. Kako smo saznali od izvora bliskih produkciji Prve televizije, u pitanju je emisija koja uveliko postoji u njihovoj programskoj šemi - jutarnji program, a koji su donedavno vodili Jovana Joksimović i njen kum Srđan Predojević.

Jovana i Srđan

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Međutim, kako je pre mesec dana pukla tikva između voditeljskog dvojca i čelnika televizije, oni su odlučili da odu. Tačnije, Srđan je dobio otkaz, dok je Jovana svojevoljno otišla. S jedne strane spekuliše se da se voditeljski par nije složio s odlukom televizije da petkom program vodi Filip Čukanović, a s druge strane, priča se i kako su njih dvoje postali preskupi za televiziju jer su navodno imali ogromne plate.

Naš izvor kaže da se Bojana dugo pripremala za ovaj angažman, da je istraživala, učila stvari koje su joj bile manje poznate, s obzirom na to da je dosad vodila drugačiji tip emisija. Ona je nedavno snimila i pilot-emisiju jutarnjeg programa, a produkcija je, kako kažu, i više nego zadovoljna. Naš sagovornik otkriva da oni smatraju da Bojana ima sve što je poželjno za jedno TV lice - dobru dikciju, informisanost, snalažljivost u nezgodnim situacijama, sposobnost improvizacije, ali i lep izgled.

Bojana Ristivojević

printscreen

 Foto: printscreen

On navodi da je nova voditeljka skoro potpuno spremna da počne sa radom, što se očekuje u skorijem periodu. Nije još poznato da li će jutarnji program voditi sama ili će, baš kao i Jovana, imati partnera u emisiji, ali ono što se zna jeste da će u jutarnjim časovima biti svakog jutra od ponedeljka do četvrtka, dok je petak rezervisan za Filipa.

Pozvali smo Bojanu za komentar, ali ona nije htela mnogo da priča na tu temu.

- Ja sam zaposlena na TV "Prva", a o mom angažmanu i pojavljivanju na televiziji odlučuje menadžment kompanije - rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ: