Jovana i Srđan
YouTube/Printscreen
Jovana i Srđan

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Naime, jutros je umesto Jovane i Srđena jutarnji program vodio Filip Čukanović i gledaocima poželeo dobro jutro.

Filip Čukanović

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Kako smo već pisali Jovana i Srđan neće raditi otkazni rok i više se neće pojavljivati u jutarnjem programu na "Prvoj". Jovani je juče bio poslednji radni dan, dok je Srđanu bio pre dva dana.

Od izvora bliskog TV Prva otkrili smo da se voditeljski par i menadžment televizije mimoilaze u mišljenima i stavovima i to je glavni razlog odluke da posle dve godine napuste ovu televiziju. Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

peter kel/n/er

18.09.2020 12:11

baš fino. sad ću da gledam tv prvu. he....he mislili srđan i ova željkova da zgrabe otpremnine, ali "malo morgen"

violeta

18.09.2020 12:43

Ima li jos neka tv na kojoj nisu radili Jovana i Srdjan ? Meni su zaista postali dosadni ! Nekoliko njih su ,,uzurpirali,, bas sve tv kuce i samo setaju sa jedne tv na drugu ! Sve ih treba ,,pocistiti,, kad vec to sami nisu shvatili ! Mislim na ovo dvoje, Natasu i Maju ,Radu i jos neke, ali i na Oliveru Kovacevic i sl. Ista lica na tv se istrose i ako to sami nisu uvideli, treba im to otvoreno reci !

Rile

18.09.2020 15:05

Konačno odlazeove dve napumpane ljige sa TV ekrana. Srđan koji "krade" platu u kontroli leta i Jovana koja je postala voditeljka udajom a ne inteligencijom.

ringispil

18.09.2020 17:47

Svi onako dzumle: Predojević, Čuka-nović, Joksmović pjevac / pardon pevač / i njegova konkubina su samo intersna grupa koji se samo prostituisu po raznim televizijama misleći da nešto vrede. Znaci ja svako jutro citam novine i postao sam NOVINAR. Ajte ljudi oni samo svojom pojavom vredjaju inteligenciju naroda.