Evrovizija
Shutterstock
Evrovizija

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

- Ja sa svih strana čujem informacije da ćemo mi nastupati na Evroviziji, ali nisam sigurna da li je zvanično saopštenje došlo od strane RTS-a. Postoji informacija da će se Srbija takmičiti, ali nisam sigurna da li ćemo mi predstavljati Srbiju, ili sam samo baš neinformisana. Ali ako se desi da budemo ponovo izabrane, svakako moramo nastupati sa novom pesmom, jer po pravilniku ona ne sme biti starija od šest meseci - rekla je Sanja.

Hurricane

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Tim povodom Olivera Kovačević, glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS-a je potvrdila do sada nezvanične informacije.

- "Hurricane" će predstavljati Srbiju sledeće godine ukoliko Evrovizija bude održana kao što je najavljeno. Pesma s kojom će nastupati biće izabrana posebno. Neće nastupati sa ovogodišnjom pesmom, nego ćemo posebno odabrati pesmu kojom će se one predstaviti na Evroviziji - rekla je Olivera.

Kada su Sanji Vučić saopštene ove vesti, nije mogla da sakrije sreću, ali ni da nam kaže više detalja.

Grupa

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

- Baš se radujem! Ali sada ne mogu ništa više da kažem na tu temu, jer još ne znam nikakve detalje - izjavila je Sanja.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Delija iz Valjeva

24.11.2020 23:36

Daj pošaljite više Maju Nikolić ili Jelenu Karleušu,ili će pobediti ili će doživeti neočekivan debakl,i da nam više ne dosađuju svake godine zašto ih niste poslali jer bi sigurno pobedile!!!!!