POVUKLA SE U SEBE, TUGA JE OGROMNA! Evo kako živi Gruova porodica nakon skoro 3 meseca od reperove stravične pogibije!

Skoro dva meseca nakon pogibije našeg najpoznatijeg repera, komšije opisuju kako živi njegova supruga

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Instagram

Danica Andonov još ne može da se pomiri s činjenicom da njenog supruga Dalibora više nema. Neutešna i u crnini, nastavila je da živi, misleći pre svega na osećanja svojih sinova Vuka i Relje, koje je dobila u braku s reperom.

 

Bivša manekenka živi na Vidikovcu, a u njenom pogledu, pa čak i hodu, primetna je tuga. Sada se još više okrenula svojim naslednicima i takoreći vodi povučen život, iako je poznato da se još na početku braka i po rođenju prvog sina posvetila isključivo porodici, a pre svega deci, rekavši zbogom karijeri modela u čemu je bila i te kako uspešna, a Gru je preuzeo deo koji se tiče finansija.

40 DANA OD SMRTI GRUOVA PORODICA BEZ DINARA Udovica Danica u problemima! Traži posao da bi prehranila decu, glumci i pevači sakupljaju novac!

I danas sve obaveze obavlja kao nekada, samo s teretom stravičnog gubitka, koji s vremenom ne jenjava, nego još više pritiska dušu. Kada se pobrine oko školskih obaveza svoje dece, Danica u šetnji psa nađe novu utehu.

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Youtube

OPASNI SPORTOVI, MUZIKA I PORODICA! Gruov život kroz fotografije! Za nas će uvek biti tu!

O tome kako teče njena svakodnevica, popričali smo i s prvim komšijama, koje o reperovoj supruzi govore samo najbolje.

OGLASILA SE NAKON REPEROVE SMRTI! Prva potresna objava Gruove udovice! Njena poruka rasplakala region! (FOTO)

- Danica je veoma drago biće, mnogo mi je žao što im se to desilo. Bili su divna porodica. Jaka je žena, ali ovaj gubitak ju je baš slomio. Deluje mi da se povukla u sebe, iako nam se svaki put kad se sretnemo ljubazno javi - kaže jedna sredovečna gospođa, koja živi neposredno pored Gruove porodice. U istoj ulici zatekli smo i starijeg gospodina, koji takođe poznaje familiju Andonov.

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Instagram

OKUPIMO SE MI KLINCI ISPRED STUDIJA U ZEMUNU... Ekipa iz kraja ispričala neverovatnu priču o Gruu! Vrištali su i dozivali ga, a on bi onda odradio jedan šmekerski potez! (FOTO)

- Još ne mogu da dođem sebi šta se desilo. Ne znam da li iko ovde može bilo šta da kaže loše o Daliboru, a pogotovo o njegovoj ženi. Mi smo tu za njih. Verujem da će joj sinovi dati snagu, slatki su to dečaci - opisao je komšija.

UŽASNA IGRA SUDBINE Gru pred smrt dobio ponudu da uđe u rijaliti, produkciji je imao da poruči samo jedno!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

U ovom slučaju nije fraza kako se o ljudima koji su nas napustili lepo govori. Gru je zaista takav bio. Kako smo saznali, i roditelji su mu isti. Dok majka skoro ne izlazi napolje, otac stalno nešto čeprka u garaži pokušavajući da u radu nađe utehu, a tu je da se nađe snaji i unucima.

POSLEDNJI TRENUCI ŽIVOTA ZABELEŽENI KAMEROM! Pogledajte stravičan snimak Gruove pogibije! Kajt ga je razbio 5 puta u vodu, nije mu bilo spasa! (VIDEO)

Reperova udovica sada traži posao kako bi izdržavala porodicu, ali nije poznato da li je psihički jaka da odmah preuzme i tu ulogu, piše Kurir.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi